Přejít na výpis diskuzí

McLeodovy dcery (TV)

FILM 4.3.2007 
160 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Riley ♥

Ahoj ;) nevíte jestli se Riley objeví jeste v 8.řadě? nebo ho proste požadovaly za mrtvýho?
  • serie

Ahoj lidičky nevíte kde se dají sehnat a nebo stáhnout všechny serie 1-8 v češtině nebo alespoň po 7.serii.
    Bohužel nestíhám opět všechny díly a je to fajn tak bych je chtěla doma.
    Kája
  • Nevy nekdo kdy (v jakym dile) umre Claire?? dik za odpoved !
  • kustka14

Prosím o pomoc :)

Ahoj, začala jsem to sledovat a zajímá mě vjaký řadě a jakým díle to dají dohromady Alex s Claire :)??
  • pppettulla

konec

Hej 26.8. končí McLeodovy dcery :( a bude tam jezdit doktorka Quinnová... mohli by to davat uplne od zacatku zase (Mcleodovy dcery) :)
    • artnerova1985

Re: konec

to je blbý že mcleodovi dcery skončily,bylo by super kdyby to bylo od začátku nebo nový díly
    • jaja767

to jo bude se mi po nich moc stejzkat *9*
    • barunqa111

no a ja prave budu s tatou na dovoleny to je hruza *8*
      • pppettulla

Re: Re: konec

no však jo.... taky nebudu doma ... ale chci si to vypalit na dvd vsechny díly takze doufam ze to sezenu *14*
        • jaja767

Re: Re: Re: konec

az to sezenes tak mi prosim napis kde ja to nemuzu sehnat
          • pppettulla

Re: Re: Re: Re: konec

na uloz.to to myslim je
  • skvělý seriál a fajn změna po všech seriálech co se konají ve městě, tady je pohoda, krásná krajina, zvířata a zajímavý děj.
  • super

tento serial je super, lutujem, ze som ho zacala sledovat len pred par tyzdnami a este viac lutujem, ze som si na www strankach precitala ciastocne obsahy dalsich serii a teraz som nestastna, lebo Claire zomrie. To je otras, ako to mohli autori tak blbo vymysliet! Som rozhorcena, teraz, ked sa zacala jej laska s Alexom. Vobec si neviem predstavit, aky bude serial bez Claire.
    • Re: super

Bez Claire bude určo nic moc, sice jak čtu příspěvky níže se ostatní teší na další díly, ale dle mě to už nebude ono. Hallmark, takže jsem odkázaná jen čt, ale to měnící se obsazení my vážně vadí. Měli to raději ukončit svatbou Alexe a Claire a dál nepokračovat. Ona totiž byla jedinečná a nikdo ji nedokáže nahradit!!!
  • To nééé

Nikdy mě žádnej seriál nevzal tak jako tenhle a to víc, mě dnes dostalo, když umřela Claire, bez ní už to nebude ono, už to nebude ten seriál, kterej mě donutil, vždy sedět ve dvě u telky a nebo si ty díly alespon nahrát, já vím, je to jen seriál, ale mrzí mě to, že už to nikdy nebude takový.
  • rod

zdárek, nevíte prosím ve které epizodě je rod? hraje ho kevin smith,....ta epizoda měla vyjít roku 95,...díky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3*
    • Re: rod

ahoj ja som to tiez hladala na nete a docitala som sa, ze on hral v celovecernom filme o McLeodovych dcerach a az potom vznikol serial.
  • Clair

muze mi nekdo rict co se stalo se Šarlotou dcerou Clair? prosim napiste mi na e-mail diky moc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit