-
:-)
nemá to chybu.. řekla bych že život v Asii je tam dokonale vystižený *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: :-)
život v indii a ne v asii!!! *8* -
-
Re: Re: :-)
jenže Indie je v Asii ty zeměpisářko :D -
Re: Re: :-)
myslíš že teba v arábii je to jiný??
-
-
-
SUPER
Je to skvělej film, fakt to na mě zapůsobilo, nevím co dodat víc, asi jen "tohle se vám fakt povedlo"..šla bych na to klidně znova. *4* -
-
Re: SUPER
můžu jít taky? -
-
Re: Re: SUPER
No jasnyy:)..KDy a kam? *1* ..ne ale fak....ten film žeru prostě...
-
-
-
jojo
úplně suprový film...i když je z určitého pohledu krutý,má něco do sebe...jen tak nezískal 8 Oscarů,že??;) -
-
Re: jojo
úplný souhlas! *3*
-
-
Naprosto úžasný film
Když všichni do nebe vychvalovali Stmívání, řekla jsem si fajn... půjdu na to... ale abych pravdu řekla, moc mě to nenadchlo. Po chvíli váhání jsem se rozhodla jít do kina i na Milionáře, přestože jsem od toho moc neočekávala. Ovšem v kině už při prvních 10 minutách jsem byla absolutně ohromená a párkrát mi ukápla i slza. Můj konečný result: Báječné, úžasné, skvělé, ohromující, prostě mě ten film otálně dostal!!! *3* Režisérovi i hercům patří veliká poklona *4* Nádhera!!! *4* *14* -
Super
Tohle je naprosto nádhernej film, to bylo úžasný, fakt nemám slov, nádhera *14* *14* *3* *3* *1* *1* *15* *15* *1* *1* *3* -
luxusní záležitost
neviděl jsem nic tak luxusního jako je milionář. smekam před celým štabem a hlavně před herci. naprosto luxusní. -
nejlepší
nejlepší film na světě, nemám slov.... *14* *14* *14* -
Dabing
Ahoj lidičky..chtěla jsme se zeptat jestli je to dabovaný nebo s titulkama?já sjem to ještě neviděla,ale hrnu se do kina:) -
-
Re: Dabing
Je to s titulkama, ale i s tím to stojí určitě za to! *3* *4*
-
-
jez jez
hezčí film sem fakt neviděla tyvole proste luxusnííí žeru hooo nejvíc mám i knižku myslim ze ta knizka je lepci nez film ale ten film je taky mrte peknej a nejvíc tam ty herci vsechno love -
Ten milionář je velmi šukézní že?
-
-
Ano souhlasíím, je velmi šukézní, každý by cho chtel
-