-
??!
ahojk lidi, *3* chtel bzch se opitat elsi nevite nekdo neco co o planovane hsm3..chtela bzch o tom vedet vic.... *4* kuju,dystaak piste na mejla...senkuju baybay *15* -
Leník
Ahojky SKVĚLÍ FILM!!!!!! *3* *4* -
-
Re: Leník
film je skvelej ale nejlepsi je ZAC EFRON (neboli Troy bolton:) *14* )
-
-
Ahojkyy
AK MILUJETE HIGH SCHOOL MUSICAL TAK SA KUKNITE NA MOJU STRÁNKU www.zackefronn.blog.cz PLS PLS PLS NEZABUDNITE PRIDAŤ KOMENTÁR!!! :D :D -
HSM CZ WEB
www.high-school-musical.cz *5* -
the best
toto je nejlepsi film jaky sem kdy videla. Uzasni herci skvele pisnicky a vsecko ostatni taky... *15* *8* *4* *14* -
:-)
Ale stejně to je super !! *3* -
Blbooost
Jednička byla mooc hezká, ale dvojka je o ničem a ještě jsou blbě nadabovaní *9* *13* *16* -
-
Re: Blbooost
JJ,dabing je dost hroznej ... -
-
hsm2
no jen aby *3* ja videla jen 2 a byl to asi ten nej musikaal (snad az po diskoprobehu1( *3*
-
-
-
neeeej...
uuuužasný filmík!! dvojka je neej...hlavně sharpay a ryan!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: neeeej...
nejlepší jsou Troy a Gagriela *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Skvělý filmík
Tenhle filmík je úplně nejlepší. Jak jednička tak dvojka je super. Už se těším na trojku *1* -
-
Re: Skvělý filmík
ivco??... ses to ty... iveta z lanzhota??? *4* -
-
Re: Re: Skvělý filmík
Iveta jsem, ale ne z lanzhota
-
-
Re: Skvělý filmík
je to fakt supppp *4* Zac je fakt moc rostomilej *14* 2je taky dobrá ale ta Vanessa mě teda překvapila je fakt moc dobrá miluju tenhle filmík je to moc moc moc moc moc suuuupr *3* *14* -
-
Re: Re: Skvělý filmík
Jo je to úžasný filmík nemá chybu *5* -
-
Re: Re: Re: Skvělý filmík
Tak hlavně ať nám to vydrží co nejdýl. Kdyžtak jsem Kopriva403 *4* *4* *4*
-
-
-