-
hsm
hej líbí se vám zac efron mě jo a jak *14* *14* *14* -
Re: Miley Cyrus
jj milka j ekráva lepší je hsm *3* -
Re: Muzikál ze střední
jj máš pravdu *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Herci z HSM v ČR
Chcete, aby byli herci z High school musical i v čechách? Máte šanci, zapiště se do této petice http://zefron.blog.cz/0804/petice Příští rok mají mít herci z HSM turné po Evropě, ale na naši zemi zapomněli, ukažme jim společně, že i zde mají spoustu fanoušků. Zapiště se. -
Muzikál ze střední
Je to super filmík! Moc se milíbí taneční kreace a ještě víc písničky!! Moc se Těšim až uvidim trojku!!
Mějte se tu hezky!!!
Zdravim všechny fanoušky kterým se temhle filmík líbí!! *3* -
Re: hrůza
Mockrát a jsou moc super!! jestli se ti to nelíbí tak to neposlouchej -
Re: dotaz
Zac je furt ještě s Vanessou ale profil fakt neznám -
Miley tam fakt je na konci v žlutým ale je tam fakt jenom chvilinku *3* -
*9* ANO JE TAM mILEY V PÍSNÍČCE "All For One" TAM TANČÍ TAK 5.VTEŘIN!!!!! *5* *5* *5* *5* -
nej film
nej film *15* -
Hele, tak jestli si jí neviděla, tak ti s chutí můžu říct, že by sis měla zajít k očnímu *3* . Nekritizuj jejího tátu ani jí, ona tam fakt je *3* . Dala sem k ní do proflu fotky a měli by se tam co nejdřív objevit, jak tancuje u bazénu s písničkou All for one, má žlutý šaty *3* . Proč ti to ale vlastně řikám? Ty seš slepá, takže todle je úplná zbytečnost. A jestlim už si byla na kontrole a už aspoň vidíš něco, na ty fotky se koukni *3* . -
Miley není žádná ***** protože tam fakt byla..fotky tady: http://zac-efron-a-ostatny.blog.cz/ 0806/miley-cyrus-v-hsm-2 *5* -
Miley Cyrus
Tak lidi teď mě zajímá váš názor pustila jsem si HSM2 4krát a něviděla jsem tam Miley Cyrus tak mě zajímá kdo?Tak ať sem dá fotku!Hele podle mě je to jenom to aby její milovanec fotr byl axtra tak tu kravinu vymyslel!!Mylka spívá jak prase!
A Rozhodně není o mooc lepší jak Monique!OPodle mě je Mylka kráva století! -
Re: Re: Re: Re: SUPER
Vyjste debilové bude 4 a ´budou v ní hrát stejní herci ako v hsm 3 např.van a zac,ash,lucas -
Re: Re: Re: SUPER
nene ješte bude čtyřka ale neví se jestli tam bude hrát zac a vanessa ale to by byla pěkná škoda..bez nich by ten film prostě nebyl High School Musical 4 -
super
naprosto miluju muzikál ze střední a miluju Zaca je to super doufám že bude aji 3 *14* *14* *14* *14* *14* *5* -
Re: Re: HSM2
muzikal ze středni je super
*15* -
tance a hudba
jeto bezva koukat nati tance,poslo ti pisnicky *14* *14* *3* *3* -
supííííš
je to nej film...high school musical 1, 2, 3 *4* *14* *14* *14* *14* *1* *3* *15* -
Re: HSM2
ten tam hrát bude původně tam neměla hrát slepice(vanessa)ale viděla jsem hsm3a hrajou ta všichni *4* jo a hsm je super *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*