-
hsm2
no jen aby *3* ja videla jen 2 a byl to asi ten nej musikaal (snad az po diskoprobehu1( *3* -
HSM
je to nejnejnej filmík *14* -
Poémoooooc
Hey lidi, prosim vás stáhněte a pošlete mi písničky z High school musical prooooooooosííííííím :))))) Díky *3* -
x
*14* *14* *14* *14* -
DVD
ahojda máte to někdo na DVDčku??? ozvěte se mi plsky na mail...prosím mocky *15* -
ssssuuuuuuuupeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr rr
je to nejbáječnější film na světě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
SUPER
je to mocky skvěý filmík!!mám všechny písničky jsou uplne super..teším se na 3 díl..Zac a Vanesa sou proste super.. *4* *14* -
dobry
Je to super film *4* -
Jupi
Je to supr film.Uz se tesim na treti dil!Mam od nich vsechny pisnicky v pocitaci *3* *14* *14* -
Re: Leník
film je skvelej ale nejlepsi je ZAC EFRON (neboli Troy bolton:) *14* ) -
high school musical 1/2
jsou to fakt suprový filmíky a Zacovi a Vanesse to tam hrozně sluší *1* *1* *3* *5* *7* *3* *4* *15* *15* -
Ppááááni(a dámy)
High School Musical je NEJlepší filmík, co jsem zatím viděla! *15* Pro všechny fandy High School Musical:,,Pojďte se se mnou spřátelit přes internet." Múžeme si psát ne jen o High School Musical, ale i o jinných věcech. Např. se mi můžete svěřit s nějakým problémem atd.... Tak se ozvěte: tonahruska@seznam.cz. Nová kámoška čeká *1* -
Re: Skvělý filmík
ivco??... ses to ty... iveta z lanzhota??? *4* -
Mazec
gabriela jo proste kocka..... *4*
cely film je mazec... jeden z mych nej.... *14* -
??!
ahojk lidi, *3* chtel bzch se opitat elsi nevite nekdo neco co o planovane hsm3..chtela bzch o tom vedet vic.... *4* kuju,dystaak piste na mejla...senkuju baybay *15* -
Leník
Ahojky SKVĚLÍ FILM!!!!!! *3* *4* -
Re: Re: Re: Skvělý filmík
Tak hlavně ať nám to vydrží co nejdýl. Kdyžtak jsem Kopriva403 *4* *4* *4* -
Ahojkyy
AK MILUJETE HIGH SCHOOL MUSICAL TAK SA KUKNITE NA MOJU STRÁNKU www.zackefronn.blog.cz PLS PLS PLS NEZABUDNITE PRIDAŤ KOMENTÁR!!! :D :D -
HSM CZ WEB
www.high-school-musical.cz *5* -
Re: Re: Skvělý filmík
Jo je to úžasný filmík nemá chybu *5*