-
Re: Re: Komercni blitina pro pubertaky
no další blbá puberťačka, která nechce slyšet pravdu....ZAC SMRDÍ.....:D -
download
Ahoj,nevite nahodou kde se da HSM3 stahnout v češtině?pls odepište taky nebo mě do vzkazů,dik. *4* -
HsM3
ahojky lidi,te film byl moc super !!!!a kdo to neviděl měl by se podívat a říkám předem je lepší 3 než dvojka...moc se mi líbí 1 a 3...,ale mrzí mě že to píšu az ted páč jsem nemela cas ...tak zatím -
Re: Komercni blitina pro pubertaky
Já ti dam ty blbko...je ti milion nebo co???uklidni se...jestli ti ten film tak vadí tak si ztěžuj u disneyho a ne tady...klidně to napiš Kennymu Ortegovi a všem hercům ale jinak už konečně DRŽ HUBU!!! -
HSM je nej!!!
High school musical je ten nejlepší film na světě...miluju tenhle film...je nejlepší on the world!!!!!!!!!!!!!!!!Už se sice opakuju ale já si nemůžu pomoct!!!Když Corbin alias Chad je tak suprovej!!!! -
Až na to, že všem holkám nejde jen o Zaca Efrona, kterej je sice hezkej a co?? a ten blábol s tim orgasmem to si trošku přehnala ne, se prober... -
ok.myslis si to ty a nemam dojem ze te sjedu za tvuj nazor.je to v pohode.ale nerikej ze ty co se na nej divaj sou dementi bez mozku to je dost nesnesitelny nemyslis?ale stejne,odivej se na to a pokud ti neni 90 tak se ti to zalibi ver tomu -
Sice jsem v pubertílním věku, ale rozhodně se mi to takový nezdá. Taky fandim zacovi, van i dalším a nemyslím, že film byl naivní. Já nepíšu nikam o tom kdy a koho budu lívat a věř, že to bude kolem 19 roku. A řeknu to jasně nejsem vadná, jen si té chvíle vážim a chci aby nebyla promrhaná. To se mi na tom filmu líbí. Váží si tam vztahů a ne sexu jako je to teď všude a strašně mě to štve. *3* -
Re: Re: dárky
husty *1* -
Tvůj názor, pohoda. Myslíš si to ty. Tvá věc, Tvůj názor. A tak stejně jako ty má názor každý, ale každý jiný. Já například puberťák už dávno nejsem a ten film se mi líbí a co? Jsem kvůli tomu hned vadná? Jo, líbí se mi Zac, Van, Ashley i další, neříkám, že je miluju. Líbí se mi jejich celkový projev, písničky. Je fakt, že je to lehce naivní. Ale prostě každý má svůj názor. Tak bych ocenila, kdyby to bylo také respektováno. Každý komu se neshoduje názor s někým ostatním tady a jinde, začne lidi sprostě nadávat a další. Stejnak to nemá smysl. Lidi mají zkrátka svou hlavu, svůj názor. A tak to má být. -
zamysli se nad sebou ty kravko.Kolik ti je?40?Tohle sem kdysi taky kdáklala ale došlo mi že to co tady píšeš je blbost.tak se spláchni -
supeeeeeer
dneska jsem na tom byla v kině fakt super skvělý *14* moc povedený písničky tancování pstě všechno moc skvělý nejlepší ze všech třech *14* *14* *14* *14* *14* a to jsem to ze začátku moc nemusela jenom se mi líbily písničky ae tenhle díl je fakt suprovej *14* *14* *14* -
hsm3
nevite nekdo kde bych mohla stahnout hsm3 v češtině,nebo s cz titulkama diky predem -
Web o HSM
Upe nej webík o HSM je www.high-school-musical.cz ! Jojo fakt nekecám se koukněte... *3*
Písničky, Texty, Fotky, no upe úžasné fakt... *14* -
High-School-Musical.cz
Proč není mezi odkazy www.high-school-musical.cz ? *9* -
Komercni blitina pro pubertaky
Tak jak zacit,decka? Stejne je mi jasny,ze me tu za muj komentar mistni pubertacky sjedou,ale nazor mam,tak ho vyjadrim. Serie High School Musical dokazuje,ze Disney World Entertainment to mysli s mladezi (a vlastni penezenkou) dobre. Neco jako: "Hele, tohle by pubertaci mohli zrat, tak jim to predhodime, ne?". A mimo to se snazi az pateticky tvarit politicky korektne. Vzdy na blbej nevinnej polibek hlavnich hrdinu se ceka 2,5 filmu. Ano, chapu to, moderni pubertacka musi nejdriv techniku polibku nastudovat na internetu, pak napsat do Brava, ze se o to pokousi, potom to dlouze prodebatovavat se stejne priblblejma kamoskama, jeste tim zaplnit vsechny mozny teenage-friendly weby od libimseti az po myspace a nakonec po dlouhejch peripetiich dojde k samotnymu aktu s nejakym nadrzenym joudou. Cela serie je proste jeden velkej predzvejkanej,predtravenej a pro puberta(c)ky lehce stravitelnej brak. Pro puberta(c)ky uvadim schvalne. Nikdo nad 20 let s k tomu veku vyvinutym mozkem tuhle slataninu nemuze prezit bez zaludecnich potizi. Vsechno je to takovy nevinny, nenatlakovy pozlatko obaleny v tunach cukru. A jak znamo, prilis mnoho cukru dospelymu organismu a mozku proste skodi. Ano, chapu, ze pubertacky budou omdlivat pri kazdym zaberu na hlavniho hrdinu a zazijou malej orgasmus, kdyz promluvi. To dospelej clovek bude pri zaberu Efrona odvracet pohled a kdyz promluvi, tak bude zvracet. Takova snuska lacinejch mouder je proste k zbliti. Bez pardonu. Porad sem cekal, ze ty moudra zacnou pretavovat v nejaky parodicky scenky, ale marne. Celej ten film je proste obraz modernich mediama zblblejch teenageru - navenek je videt suverenita,pohodovost,cilevedomost a vsudypritomny az prehnany sebevedomi primo caka do vsech stran,ale uvnitr je to rozhazeny,zkazeny,bazlivy,naivni,al e ze strachu pred reakci okoli je to vsechno navenek projistotu zakryvany umelosti,pozerstvim a neprirozenosti. Tohle je snad nejhorsi filmova serie vsech dob. Ale jak sem rikal, Disney vydela, pubertacky budou zase na cas mit cim zaplnovat svoje priblbly blogy a pubertaci budou utracet penize, jen aby se co nejvic podobali Zacovi a mohli na to sbalit nejaky stejne cakly tele. 2/10 za obcas slusnou choreografii a povedenej zacatek. -
Hsm3
ja sem to videla ja je to upa *best* *3* *3* *14* *14* *14* *3* *3* *4* *4* *4* *4* !!!! -
hms3
Ahojdy lidi kdo z Vás už viděl HMS 3??? jÁ SE NA NĚJ MOCKY TĚŠÍM!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* -
HSM3 IS THE BEST FILM!!!
Byla jsem na HSM3 je to nejlepší film, kterej sem kdy viděla *3* .Nádherný taneční i pěvecká čísla, úžasnej příběh a nejlepší ZAC s VANESSOU *14* .Už se těšim až na to půjdu znovu *1* -
Nemám slov
Fakt nemám slov_tohle byl ten nejlepší a nejkrásnější film na světě_!! *14* Fakt mi to přišlo aji lepší než 1 a 2 *15* Prostě skvělýýý *14*