-
...
ááá,viděla jsem to včera v kině a upe bombááá *1* se nedivim,že to šlo rovnou na plátna jako *3* má nejoblíbenější scéna je,jak tam je zac s corbinem na tom vrakovišti a zpívaj The Boys are back...jako upe jak tancujou božííí *14* všem to sluší víc a víc...super,fakt bomba *3* -
Hsm
Je to fakt bomba!! Viděla jsem to sice až včera v kině!! A je to fakt super filmík asi sem se do toho ještě víc zbláznila (ale v dobrym slova smyslu) já ten fil prostě zbožňuju!! A Zac je snad pořá hezčí!!! Já ho protě žeru -
Re: vasw
to nas velmi tesi,protoze mi na osobnosti chodime ated sme se tu sesli a tak ti odepisuem,protoze n cesky docela dobre umime tak ti odepisuem tvoje particka monique,corbin,ashly,zac -
terka
miluji vas a sarinko neznamese? *4* -
vasw
ahoj mame vas moc radi odepis etemi vsïchni vanessa zac ashley chad monique sem vas fanousek odepis *14* *3* *14* *14* *4* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
tento je nej
http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=10 4521 -
Re: příběh
ahoj kolik ti je let? *7* *14* -
Re: Komercni blitina pro pubertaky
Přátelská rada pro tebe: nemusíš se dívat na každý film, který svět natočil, a vyber si jen ty, ze kterých nebudeš mít žaludeční potíže. Od čeho existují trailery a popisy dějů? Svět bude rázem krásnější:-) -
Re: Re: Komercni blitina pro pubertaky
konečně nějaký střízlivý názor!!!!! Fandím ti. 3 jsem sice ještě neviděla,ale možná se na to jednou mrknu. Je pravda že ten děj je trochu slabší, pořád prakticky o jednom a tom samém ve všech dílech, ale to k muzikálu patří. Jde tady přece jenom především o hudbu, tanec, choreografii, pohyb - což je opravdu úžaně vypracované(četla jsem si komentáře jak to nacvičovali, oceňuji tu dřinu a píli), děj není až zas tak významný, ale samozřejmě být musí. Je sice takový naivní a jednoduchý, ale aspoň u toho pro jednou nemusím přemýšlět, můžu se prostě jen dívat a relaxovat. -
Re: Re: Re: Komercni blitina pro pubertaky
No.. znám teda hezčí kluky než Zac, to je fakt.. asi tím, že jsou přirozený.. Ale tak oni ho musí namalovat a všechno než ho pustí na scénu.. Mě se teda nikdy nelíbil, páč neni blonďatej :D Ale v trojce zas tak špatnej není a má hezký svaly :D Ale těch holek, co tvrdí ,jak ho milujou je mi líto.. Holky tak se koukněte kolem sebe.. není náhodou hezčí kluk než Zac, kterej by o tu vaší lásku stál a dokonce jí i opětoval?? -
Re: Komercni blitina pro pubertaky
Tak tenhle komentář mě dostal :D Tohle fakt nemůže napsat normální člověk.. Jasně, každej kdo má něco málo v hlavě ví, že HSM je blbina, americkej film, kterej má ke skutečnosti fakticky daleko, ale rozhodně to není nejhorší film ať si říká kdo chce co chce. Mě se zvedá žaludek spíš z trapnejch parodií a filmů, který jsou založený na sexu, sprosťárnách a na tom, že je každej druhej teplej, než z HSM. Kdyby ten film byl udělaný jako skutečnost, koho by t bavilo? To vidíme všichni kolem sebe.. tak proč se jednou nepodívat na nějakej film, odreagovat se.. a nemyslet na všední realitu? Nikdy se nenajde film, kterej se bude líbit všem, to je nemožný. Jenom jsem ale chtěla říct, že jsou i horší filmy, z kterejch se zvedá žaludek.
A teďt aky můj názor k tomu filmu - rozhodně lepší než 2, možná i než 1. Pěkná choreografie, i písničky, líbí se mi ,že jsou tam různé styly. Taky je dobré, jak se prolínají ty scény. Český dabing je NAPROSTO OTŘESNÝ, obzvlášť pisklavý hlásek Gabriely (ale o nčeský dabing vůbec není žádná sláva, neznám žádnej film, dke bych s ním byla naprosto spokojená =)). Sem tam se objeví i něco k zasmátí.. Akorát mě viděl si úplný začátek, kdy se přes celé plátno objevila Zacova spocená hlava :D -
Kráása
MilUju high school musical a třetí díl je bombovej !..Jako ty první dva!<3 -
mě ne
mě se to moc nelíbí 2 se mi líbila víc tady to mi připadá strašně o ničem mno *9* -
HSM JakO NeJJ FilLmíQ
Tenhle film je lepší než ostatní dva tenhle má svý kouzlo.....prostě nejjjhky -
Trojka je nejlepší
Viděla jsem High School Musical 3:Senior Year a podle mne je ze všechn tří dílů nejlepší. Přijde mi, že se konečně všichni naučili hrát doopravdy a už to vypadá daleko skutečněji. A je tam i myšlenka je to naprosto skvělý!!! *14* -
Re: download
ne -
Re: Re: HSM 3 na DVD
right here right now *14* -
Ahoj
High school musical 3 je nej filmík *14* *14* *14* *1* *14* *3* *3*
kdo ho ještě neviděl
můžu ho jenom doporučit *5* -
Re: Otázka:-)
nejspíš z blanska páč tam to je až 18.1 2009 *15* -
Best film na světě
Tenhle filmík je staršně kráásnej prý se jedná i o 4 ale bez našich hvězd Zac,Van.... škOoda mnOo...:(...jukně te na můj blog pls www.pepsynka.blog.cz