-
Můžete napsat
hvězdám z HSM. Na myspace jsem náhodou objevila jejich oficiální stránky, kam chodí a odepisují svým fanouškům. Tady jsou 2 stránky Zaca. www.myspace.com/zac_yo_efron
www.m yspace.com/efronzac
Tady je pak Van
www.myspace.com/vanessahudgens
A tady Ashley
www.myspace.com/ashleytisda le
Je to opravdu jejich. Na hlavní stránce, když jsem tam vešla, byl Corbin a jeho nová oficiální stránka a od něj se pak odvíjelo to ostatní. Mají samozřejmě i soukromé stránky, ale tam v(n)ás nepustí. Ale myslím, že i tohle stačí, abyste napsali těm, které máme rádi. -
Re: Prostě super film
jo souhlas :) I LOWE YOU MATT PROKOP :) *4* -
Re: Re: hsm
OMG.... *16* -
Prostě super film
Nedávno jsem byla na HSM3 v kině a bylo hrozně dobrý .. sice mě to přišlo všecko tak narychlo ale to nevadí .. Zac byl hrozně krásnej .. No ale nejlešpí byl prostě Jimi Rakeťák- ten byl nejvíc nehorácnej a navíc prostě umí dobře zpívat .. :-))) -
sadsa
AHOJTE LIDI MÁM TU TED SLEVU NA SBIRKY...MAM ICH STRASNE MOC..A CHCI SE ICH CO NEJSKUR SBAVIT...JE TO SE SLOVENSKYCH ALE AJ S CESKYCH CASAKU NEKERE SU AJ S NEMECKYCH TAKE AJ S POLSKYCH CASAKU KDO BUDE MNET ZAJEM TAK NECH NAPISE NA MAIL 12lizzy22@azet.sk POSLU AJ FOTA JESTLIK BUDE TREBA -
Re: hsm
NN,nebudou tady mít koncert!!Jenom tady budou hrát jejich písničky na ledě,a nebudou to oni..to budou normální bruslaři..takže bu´d v klidu *4* -
hsm
aOí...hele lidi wite ze prijedou do prahy!!??budou tady mit koncert!!!! *5* *1* -
Re: Re: vasw
ttto jste fakt vy???? -
???
Ahoj nevíte jestli je tenhle film někde online ke shlédnutí:.)???díky -
Re: Hsm
ty si to videla teprv vcera hahahahahhhhhhhhhhhahhahhahahahhaha hahha *1* -
Re: ...
ty si to videla teprve 18.01.2009 HAhahahhahahhahhahhahhahahahahhahah ahhahahahhahahahhahahahhahahahha *1* -
Re: Re: HSM = otázečka
a na tohle jsi přišla až ted hahahahahahahhahahahahahahhahahhaha hahahhahahahahhaahhahahahahhahahaha hahhahaha *1* *1* *15* -
hsm 3
Hsm 3 je fakt super!
Líbí se mi tam každá vteřina!
Je to fakt bomba,akorát je škoda,že ve 4 nebudou hrát Vanessa,Zac a Ashley. -
Re: HSM = otázečka
nebudou tam hrát ale budou tam hrát ty 3 nový co přibili -
Hele já myslím že Ashley tam bude hrát určitě, protože na konci říkali že Sharpay zůstavá v Albakerk(nebo jak se to píše) a bude vypomáhat s dramatickým kroužkem... -
Teressa
Co mi fakt zvedlo tep bylo jak Troy zpíval Scream a k tomu ta scéna... -
Nechci ti kazit radost *4* ale myslím že nebudou ,protože ve trojce by prý měli přibýt jiný lidi a ty potom budou hrát ve čtyřce *9* *3* *4* -
HSM = otázečka
Nevíte někdo náhodou jestli Zac, Vanessa, Ashley budou hrát v HSM 4? *9* Doufám že jo!!!! *14* -
jj
Já trenhle filmík fakt zbožňuju!!! *3* -
Re: ...
jo na tom vrakovisti to je fakt bomba *3* *3*