Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ivetka936

Můžete napsat

hvězdám z HSM. Na myspace jsem náhodou objevila jejich oficiální stránky, kam chodí a odepisují svým fanouškům. Tady jsou 2 stránky Zaca. www.myspace.com/zac_yo_efron
    www.m yspace.com/efronzac
    Tady je pak Van
    www.myspace.com/vanessahudgens
    A tady Ashley
    www.myspace.com/ashleytisda le

Je to opravdu jejich. Na hlavní stránce, když jsem tam vešla, byl Corbin a jeho nová oficiální stránka a od něj se pak odvíjelo to ostatní. Mají samozřejmě i soukromé stránky, ale tam v(n)ás nepustí. Ale myslím, že i tohle stačí, abyste napsali těm, které máme rádi.
  • Re: Prostě super film

jo souhlas :) I LOWE YOU MATT PROKOP :) *4*
  • ajulina

Re: Re: hsm

OMG.... *16*
  • tynush737

Prostě super film

Nedávno jsem byla na HSM3 v kině a bylo hrozně dobrý .. sice mě to přišlo všecko tak narychlo ale to nevadí .. Zac byl hrozně krásnej .. No ale nejlešpí byl prostě Jimi Rakeťák- ten byl nejvíc nehorácnej a navíc prostě umí dobře zpívat .. :-)))
  • sadsa

AHOJTE LIDI MÁM TU TED SLEVU NA SBIRKY...MAM ICH STRASNE MOC..A CHCI SE ICH CO NEJSKUR SBAVIT...JE TO SE SLOVENSKYCH ALE AJ S CESKYCH CASAKU NEKERE SU AJ S NEMECKYCH TAKE AJ S POLSKYCH CASAKU KDO BUDE MNET ZAJEM TAK NECH NAPISE NA MAIL 12lizzy22@azet.sk POSLU AJ FOTA JESTLIK BUDE TREBA
  • humanic

Re: hsm

NN,nebudou tady mít koncert!!Jenom tady budou hrát jejich písničky na ledě,a nebudou to oni..to budou normální bruslaři..takže bu´d v klidu *4*
  • ajulina

hsm

aOí...hele lidi wite ze prijedou do prahy!!??budou tady mit koncert!!!! *5* *1*
  • ago112

Re: Re: vasw

ttto jste fakt vy????
  • ferrerrka

???

Ahoj nevíte jestli je tenhle film někde online ke shlédnutí:.)???díky
  • Re: Hsm

ty si to videla teprv vcera hahahahahhhhhhhhhhhahhahhahahahhaha hahha *1*
  • Re: ...

ty si to videla teprve 18.01.2009 HAhahahhahahhahhahhahhahahahahhahah ahhahahahhahahahhahahahhahahahha *1*
  • Re: Re: HSM = otázečka

a na tohle jsi přišla až ted hahahahahahahhahahahahahahhahahhaha hahahhahahahahhaahhahahahahhahahaha hahhahaha *1* *1* *15*
  • gabriellavanessa

hsm 3

Hsm 3 je fakt super!
    Líbí se mi tam každá vteřina!
    Je to fakt bomba,akorát je škoda,že ve 4 nebudou hrát Vanessa,Zac a Ashley.
  • zanessa.h

Re: HSM = otázečka

nebudou tam hrát ale budou tam hrát ty 3 nový co přibili
  • Re: HSM = otázečka

Hele já myslím že Ashley tam bude hrát určitě, protože na konci říkali že Sharpay zůstavá v Albakerk(nebo jak se to píše) a bude vypomáhat s dramatickým kroužkem...
  • Teressa

Co mi fakt zvedlo tep bylo jak Troy zpíval Scream a k tomu ta scéna...
  • Re: HSM = otázečka

Nechci ti kazit radost *4* ale myslím že nebudou ,protože ve trojce by prý měli přibýt jiný lidi a ty potom budou hrát ve čtyřce *9* *3* *4*
  • HSM = otázečka

Nevíte někdo náhodou jestli Zac, Vanessa, Ashley budou hrát v HSM 4? *9* Doufám že jo!!!! *14*
  • hanka2341995

jj

Já trenhle filmík fakt zbožňuju!!! *3*
  • ivcik

Re: ...

jo na tom vrakovisti to je fakt bomba *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší