Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: HSM3

Oni se nerozešli *13*
  • Re: HSM3.

co kecáš hej ??? *16* Sem to viděla Lucas je ve trojce !!!!
  • Re: HSM = otázečka

Ne nebudou *9* *13* *9*
    Gabriela odjela na Stanford nebo kde, Troy tež nekde do řiti, Ryan a Kelsi na Julliard do new yorku nebo jak se to pise *15* A ti ostatní se tež rozutekli,
    měla by tam ale zustat Sharpay, ptž ta bude pomáhat Darbusce *5*
    A co jsem viděla tak hlavnáí role bude Jimi Rakeťák a ta nová takýe *9* To bude blbost .... Bude to na te same skole, ale HSM bez van a ostatních není hsm *13*
  • Re: hsm 3

Je to oupéé uuužasnéé *14* *14* *14*
  • veselda

hmmmmmm....

No písničky maj dobré ,ale ten příběh to je největší blbost jakou se viděla *10* *16*
  • Re: HSM 3

mno HSM 3 byl v Benešově u Prahy včera 6.března!! nevim kde jinde bude ae v Bene byl teda vcera!! *3* *1*
  • zac553

HSM 3

Ahoj všichni nevíte kdy bude v kinech HSM 4?????PROSÍM PISNĚTE!!! *7* *7* *7* *7* *7*
  • Re: Re: megousek

*13* Já jsem slyšela, že se HSM 4 začne natáčet nějak teď... Takže doufám, že bude... Já miluju HSM *14*
  • hsm 3

už z vás někdo viděl tten díl ?? hsm 3 ? já ne .. jaký to je ?
  • luida

Re: HSM v ČR

koncerty delaj jen v USA. Navic Zac po koncertech nejezdi kvuli hlasu. Neco neumi vyzpivat, tak za nej zpiva nekdo jiny. PS: mam DVD HSM3 A jejich fotku s podpisama.
  • Re: Re: Lidi

to si piš že je tam dostaneme *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: HSM v ČR

mno koncert se to nazvat nemuze, ptz to budou jenom poustet a ty krasobruslari na to budou bruslit.je to ledni revue
  • gabriellavanessa

Re: Re: Re: Re: HSM v ČR

JO,BUDE TO JEN NA LEDĚ A VANESSA ANI DALŠÍ TAM NEBUDOU!A NAVÍC TO BUDE JEN V PRAZE A NE V PARDUBICÍCH!!BUDOU TAM JEN KRASOBRUSLAŘI!!!
  • gabriellavanessa

Re: Re: Re: HSM v ČR

To není pravda!!!!!Koncert tu bude,ale na ledě a nebudou tam ani vanessa ani další!!!!!Budou tam místo nich krasobruslaři!!!!!stačí se podívat na net!!!!!
  • gabriellavanessa

Re: Re: HSM v ČR

TO není pravda,koncert tu nebude
  • gabriellavanessa

Re: HSM v ČR

to jako fakt?
  • HSM v ČR

jejich podpisy klidně můžete mít a dokonce s nimi můžete být i vyfocení stačí když 27.dubna půjdete na jejich koncert který bude v Pardubicích a 2. a 3. května budou mít koncert v Praze. Bude tam hlavní šestka (tj. Van,Zac,Ashley,Corbin,Monique,Lucas ) možná tam bude eště někdo ale tato šestice tam bude na stoprocent. Tákže kdo chce jejich podpis nebo je vidět naživo nebo chce s nima fotku nebo je chce prostě slyšet jak zpívají tak nezapomeňte že 27.dubna jsou v Pardubicích a 2. a 3. května v Praze. Tak se zdá že neskutečné se začíná stávat skutečným. Dokonce i v ČR budou mít koncert HSM. WAW !!!
  • hannahmiley

Nigh .. to remember

Mě se nejvís z té 3 líbila Night to remember a taky v kině když zpívali se vám ukazovalo co je to v překladu?To co zpívají např:never ever forget - nikdy nezapomenem.taky vám to tam ukazovali? *7* *4* *14* *14* *3* *1* *5* *4* *15*
  • katulinka24

Hsm3

Hsm3 se jim velmi povedlo když je ot zvlᚍ v kinech....Ale zvlᚍ také tam je mnoho písniček to je na Hsm3 nejlepší,ale myslím si že Hsm3 je o tom abyvšichni drželi spolu a věřili...Škoda že hlavní postavy nejsou z Čeck cktěla bych jejich fotku s podpisem no nic nedá se nic dělat *9* *9* *9*
  • parket..a

fajnee

Naprosto úžasný jsou písničky Now or never a Boys are back...písničky jako super ale nemělo to děj, škoda...jinak fajný filmík *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší