-
hsm3
O proti předchozím dvou dílům dost slabý *9* -
stahuj
Ahojky lidi nevíte kde bych stáhla HSM3 s českým dabingem??? *9* -
hsm3
ahoj lidi mam blog o hsm je-vashley01.blog.cz a byla bich moc rada kdybiste na něj šli a hleydam sb tak se prosim vas spřatelujte. *14*
jste super!!! -
Hlasujte!
ahojky hlasujte pro nej filmik tady http://pinkqueeen.blog.cz/0903/new- soutez
dikec ...a ahojky =))) -
Re: NePiŠtE tU nEsMySly..
píšeš jak píča *9* -
hsm3
ahojky dneska sem byla na hs3 !! Musim vám říct že je to nejjjjjj filmík kterej sem kdy viděla !!!!!!!! Všem ho doporučuju !! je oravdu superrrrrrrrr -
prosím
ahojky lidi!
potřebovala bych od vás poradit kde bych ho na netu mohla najít a zkouknout.
děkuju moc -
NePiŠtE tU nEsMySly..
TeN.. kDo tU pÍšE, žE jE tO hNuSnEj fiLm, tAk aŤ tU rAdŠi nEpÍšE tAkOvÉ nEsMySly.. -
Re: Komercni blitina pro pubertaky
Tak to jsi teda uhodl že tě sjedu.Je to úžo film a přesně jestli si chceš stěžovat tak si stěžuj u Kennyho Ortegy.Ten to natočil a sem píšou komentáře jen ti co jsou fanouškem toho filmu.Já Zaca nemiluju ale špatnej taky není.Mám svého kluka a toho bych za nic nikdy nevymnělnila.Můj kluk je hezkej a cyhytrej(nechci se vůbec chlubit) ale ten by tě taky pěkně sjel protože jsem s ním na tom filmu byla a jemu se líbil že jsme tam šli podruhé.A říkal že lidi co tenhle film kritizujou jsou jenom starý dědkové co jsou rádi když udržej moč. *13* Takže jak jsem říkala jestli si chceš stěžovat tak si stěžuj u Kennyho Ortegy ty pako.A mimochodem byla bych moc ráda kdybys mi napsal kolik ti je abych věděla s jakým dědkem mám tu čest! *9* -
Sůůůůůůpr
Nejhezčí film všech dob a nesouhlasím s klukem co napsal komentář "komerční blitina pro pubertˇáky" tenhle film se moc poved a bude mít velkej úspěch ale opravdu velkej.A že je to pro lidi jen do Dvaceti let to není pravda.Když jsem na tom byla v kině(byla jsem na tom 2x) tak tam byli i starší lidi.No není co dodat,prostě nejlepší film všech dob! *14* *14* *15* -
UpE nEjVíÍíC fiLmEeK
HSM3 jE nEj díL zE vŠeCh díLů.. *14* *14* *14* -
Re: Nigh .. to remember
Překlady písní jsou sočastí. Když jsou přeložené, tak se ukazují vždycky. -
Re: Re: HSM v ČR
Nn, Zac s nimi nejezdí z důvodu, že nemůže něco vyzpívat. Nejezdí s nimi kvůli pracovní vytíženosti. "Nedavno" bylo na youtube.com vystoupení Hairspray, takže tam byl Zac, Nikky a další z tohoto filmu a Zac zpíval velmi dobře *4* -
MySpace
Máte rádi HSM 3? Běže na MySpace a uložte si ho do přátel. Tady je adresa http://profile.myspace.com/index.cf m?fuseaction=user.viewProfile&frien dID=397191105
Můžete se zeptat, jak je to s HSM 4 a taky si uložit herce právě z HSM, protože i oni jsou přáteli HSM 3 *3* -
chaby
hnusnej film jediný dobrý bylo boys are back a to´t vše hnus herci nic jedinej černoch byl dobrej -
Re: HSM 3
podle mě bude až v roce 2010 nebo na konci roku 2009 *9* -
Re: Re: HSM 3: Senior Year
muzikal ze stredni 3 je super film *3* skoda ze ve 4 nebude vanessa,zac misto zaca tam bu de matt prokop amisto vanessi vevim *9* -
Best movie!
Nej nej nej nej...film!!je upe goodovej!i love HSM 3 *14* *14* *14* -
Re: HSM 3
po velkych prazdninach nejdriv *3* -
Re: hsm 3
Ae hovno, nerozejdou se !! Ona jede na stanford a on jede do školy cituju : ,,Do školy který je přesně 54 kilometrů od Stanfordu "
Tak spolu hcodi fuuurt *3*