-
Selena GOmez v HSM4
Povídá se zhe Selena Gomez by si mela ve filmu zahrát new Sharpey *4* Tak jsem teda zvedavá jestli tam bude -
-
Re: Selena GOmez v HSM4
dej uz s tou tvoji selenou pokoj a nena hradis sharpay nejakou selenou tak zavri zobák
*8*
-
-
HSM 4
4 prej bude jeste lepsi akorat tam bude pry hrat jen uz Ashley a novy herci..
Skoda -
já verca
Tak to je hustý....bude i 4 díl!!!! ale nekde jsem slysela ze uz tam prej nebudou hrát Vanessa a Zac je to pravda?? *7* -
4 bude pecka
4 bude fakt super vraj ešte lepšia ako 3 síce to neviem ako ale vraj a videla som ukážky boli fakt peckové *14* *14* *8* -
-
Re: 4 bude pecka
a můžu vědět jak jsi asi viděla ty ukázky když ten film nemá ještě ani scénář?natož aby se natáčel?
-
-
picovina
piiiiiiicovina!!!!!!! *16* *16* *16* *8* *8* -
hsm4
jj ma te pravdu 4 dil bude ae zac,vanssa,ashley,corbin,monique,lu cas uz tam nebudou budou ti tri novacci co byly ve trojce,mozna se tam parkrat obevi ashley pze pohama darbuse sdramatickym krouzkem...ae jestli tam budou i ostatni tak prej ze nebudou ze uz ta 4 se toci kolem tech tri...jestli to nekoho stve tak neni sam pze me to primo sere protoze jak tam nejsou ti hlavni tak to neni high school musical.. *9* -
hsm4 ANO
Fakt bude hsm4 uz to i zacali natacet!!! ale bude to bez ty hlavni trojicwe jako je :nessa.zac.corbin.ash.grabell.monique -
?????
To bude i 4????????????? -
4 ?????!!!!!!
Ona fakt bud e i 4 *7* *7* *7* *7* -
CO ?????????????
Diť HSM 4 ještě neni a proč ho sem dáváte ????