Přejít na výpis diskuzí

Muzikál ze střední 4

FILM 20.12.2008 
155 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • joooooooooo

joooo to je suprovi ze bude hsm 4 did uz hsm 3 bylo skvele uz se tesim *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *1* *1* *1*
  • klaris13

cooooooooo

MUZIKÁL ZE STŘEDNÍ NEEKZISTUJE CO JE TO ZA BLBINU?????????????? *7* *7* *7*

*10* *16* *10* *16*

*13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*

*9* *9* *9* *9* *9* *9* *5* *5* *5* *5* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
  • nicky0012

Re: ...

jointe ty lidi co jsi tam ty jmenoval já vubec neznám ale van,zaca,ash,sel,miley....jsou nejznámější a nejlepší hvězdy pod sluncem až na demi lovato to je piča to s tebou souhlasím ale ti ostatní ne_!!!ty hvězdy pokud se tomu dá říct hvězda jako ty tvoje freddie highmore ....tak ty skoro nkdo nezná a nezáleží na věku víš ale na popularitě a nemusí vás vubec zajímat kolik nám je prtž tady se neohlížíme za věkem ale za hvězdou a tou jsou miley na 1 místě,zac ten se také umístil v top10,ashley 3.místo,vanessa 4.místo,selena je taky v top 10 tak co furt si myslíš že tyhle hvězdy jsou nic nééé ty tvoje "hvězdy"jsou nic!!tak zmlkni nelez vubec sem protože takový dementy tu nechtejí nikdy tak nemel sračky a šoupej nohama jo smrade!! *15* *15* *15* *15*
  • Re: ...Trapas

Hele ty jeden demente *1* když se ti HSM nelíbí tak se neser do lidí kterým se to líbí...a Miley Cyrus není trapná a hrát umí narozdíl od těch tvých sraček *7* *5* takže si polib prdel a neser se laskvě do toho! BUZNO *3*
  • HSM 4

Jooo super...........HSM je super a HSM 3 ....je upe mazec.....už se těším až bude HSM 4 .....jooooooo..... *5*
  • twilight055

Re: Re: coze bude i 4

Přesně:D *3*
  • vashley

??? nechápu

Hej lidi,nic prosti ale já vás totálně nechápu... vy máte ve fan clubu HSM 4 o kterém ještě nejsou žádné novinky,nic jen velké h****...já vás nechápu.....totálně! *13* *5*
  • Re: Matt už tam nebude..:(

to je fakt mě to taky sere to je vazne děsny já Zaca zbožnuju i jiny ale doufám že tam budou alespon Corbin Lucas a Monique. *9*
  • xendros

u mne je to naopak napr.adam sandler ma nejhorsi filmy na svete ale Miley nebo Ashley maj GOOOD Filmy tak MLČ!!!!!! *13* *16* *8* *5*
  • Re: coze bude i 4

Poslední díl bude z domova důchodců, nebo ještě lépe z márnice.
  • lunetak

dir v HSM 3 dou všichni na jinou školu jak teda noi??..

*13*
  • xxxxx

to Joint: *3* asi ti hrabe ne ?? naho dou sou to nej holywoodský herečky *14*
  • Re: ...

Hele asi takhle každýmu se líbí něco jinýho.A ty nemůžeš posuzovat jaký jsou.Každej herec nějak začínal,a tihle zminování začali právě těd.Podle mě to spíš chytí mladší děti,a proto že třeba ty seš straší ta se nemáš právo srát do nich.Třeba za 10 let bude Miley ...nevím příjmení dost kvalitní herečka,a na to že jí je 14 ten její film zahrála dobře,i ty z High school musical,ti to taky zahráli dobře.A oni nemůžou za to,že jsou slavní,že všichni děti,něktreří dospívající,že se jim to líbí.To nemaj být slavní a všude obtěžovaný paparazzi jenom aby ti nepřišli trapný.Jo ale podle mě už by ta 4 méohla bejt konečná,aspon.Tak 3 totiž už nebyla nic moc,byla až moc přeslazená.
  • pavlusqa

Rozhodne si nemyslí že jsou lepší!! Ale jednou by snad mohli ne??? Pokud jsou v takovem mladém věku je jasné že nemužou byt tak dobří ae proto je nemusíme hned odsuzovat!!! Jejich kariéra je teprve v počátku a všecky osobnosti na počátku moc lidé nebrali!!!
  • coze bude i 4

nechtej jeste udelat 5 a 6 a 7 a 8 az do 50 *16* *13* *10*
  • Re: Re: Re: uz neeeee

teda tak ten sweeney nezni vubec spatne no vis ja ho uplne miluju muj nejoblibenejsi muzikal a souhlasim s tebou taky. videl jsem 1,2,3, a mohl jsem zvracet je to picovina 1.tridy ale kdyz se vam to libi tak ja vam nebranim vid sweeney *4*
  • Re: Re: ...

leze vam sem proto aby vam to doslo ale ono vas to prejde vzdyt vam muze bejt takovejch 13, 14 a min let ale stejne nechapu co se vam na tom libi vzdyt to neni o nicem lii vzpamatujte se ja teda s jointem souhlasim ma pravdu
  • Re: Re: uz neeeee

tak jo ja uz mam vymyslenyho sweeneyho todda 2 a tam aspon by byla krev a ne nejaky zac efron a spol
  • Re: Re: ...

no ja tak nevim nevim kdo je tady trapnej vim ze oni ale toho dalsiho nevim *7*
  • Re: 4 bude pecka

a můžu vědět jak jsi asi viděla ty ukázky když ten film nemá ještě ani scénář?natož aby se natáčel?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit