-
Re: Re: Re: Re: Re: Rakeťák
No já myslím, že HSM se bez vanessy,ashley aj. už ani nedá nazívat HSM...já vždycky tvrdila že je to hrozná blbost ...Ale zjistila jsem, že trojka je prostě boží film...sice mi nevyhovuje ani jedna z hlavních postav ale děj a písičky jsou parádní.:)a i když se někomu hlavní postavy nelíběj jsou to prostě ty lidi, co ten film tvoří..Bez nich už to nebude ono..Ale já bych se zase tak neznepokojovala..Když už disney vydal i název-COLLEGE years/což i podle překladu má být o výšce/, je blbost aby tam dali někoho jiného když to bude v podstatě ´´jak to pokračuje se gabriellou,troyem atd.po matuře...´´ -
Re: uz neeeee
tak vymysli nejaky film ty kdyz je to ptakovina -
Re: ...
ja nevim kdo je tady trapny proc sem lezes kdyz rikas ze jsou trapny -
...
zac efron ,vanessa hudgens , ashley tisdale ,demi lovato ,selena comez ,miley cyrus jsou nejtrapnejsi lidi na celym svete at jdou doprdele ani hrat neumeji a myslej si ze jsou neco lepsiho nez adam sandler,johnny depp,jeremy sumpter,freddie highmore a lacey chabert tak to teda nee *13* -
uz neeeee
ja nevim ale 4 uz by byla pekna picovina protoze 1.dil ptakovina 2.dil picovina 3.dil traparna nejvetsi 4´.dil to by potom byla pekna sracka kdo to vymyslel proboha jako nekomu se to libi ale jinak to je ptakovona nejvetsi *9* *9* pirati z karibiku jsou nejlepsi *4* *14* *4* *3* -
Re: hsm4
ty lissyO4 bez te gabriely to bude lepší já ji nemám ráda *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* a Sharpay Miluji*4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re:v.a.
To máš pravdu Eliško -
Re: Re: Re: Re: Rakeťák
Přesně bez těch herců už to nebude HSM *9* -
Re: Re: Re: Rakeťák
Tak to užani nebude klasický High school musical, nemyslíte? *9* -
Re: Re: Re: Re: O HSM 4
ja si myslim když ve 4 nebude hrat Vanessa Hudgens tak ani Zac Efron . -
Re: Re: Rakeťák
No,oni právě psali,že tam už nebude ani Rakeťák...nikdo z těch,co tam byli teĎ :-/
Ale jako možná,že si tam zahrajou,ale podle nového infa prý ne... -
Re: Rakeťák
Rakeťák ve 4 bude, ale nebude tam Zac Efron, Vanessa Hudgens, Lucas Grabeel, Ashely Tisdale ...
Právě, že Rakeťák bude mít hlavní roli místo Zaca -
Rakeťák
Rakeťák už ve 4 nebude a prý už to bude i o někom jiným.:-( to bude škoda -
Re: Matt už tam nebude..:(
Ono to bude prej uz nebude od Kennyho Ortegy -
Re: Re: Re: hsm4
měli by tam hrát všichni.A muzikál ze střední 4 nebude takže všeci co si to myslí jsou blbí. -
Matt už tam nebude..:(
To je fakt skvělý tohle.asi tak před týdnem jsem se dozvěděla že Matt Prokop v HSM4 hrát nebude ani další 2 nováčci..*9*.Tak to bude teda pěkně trapný.Těšila jsem se že tam bude mít rakeťák hlavní roli a oni ho pak vyhodí, protože se 4.díl rozhodli udělat úplně jiný!...Takže né jenom že to posrali s tím že už tam nebudou Ashley, Zac, Vanessa atd. ale teď vyhodí i ty 3nováčky...Tak to přece už nebude HSM ne? *9* -
Re: Re: hsm4
Vy jste trapáci.....jeden říká to a druhej zase to.....HSM4 by bylo dobrý jako ty předchozí 3.....a měla by tam hrát jenom ASHLEY TISDALE.....sice to nebude to pravé ořechové ale aspoň tam z nich bude hrát někdo.....VANESSA těhotná není......se ZACEM žádnou svatbu nechystaj.....NEČTĚTE MOC BULVÁRY!!!!!. *8* -
Re: Re: Re: HSM4 bez našich Wildcats
Vanessa těhotná není. -
Re: Re: HSM4 bez našich Wildcats
nekecej!!!!!!
vanessa je tehotna???
tak ze je teda bulvar pozadu!!!!!! *3* *3* *3* -
hsm4
HSM bes Baby V. Nessy a bez Zaca??? - To už nebude HSM!!!!!!!