-
Super film!
Týjo! Todhle je úplně bombastickej film! *15* *14* *14* -
Nádherný film!
Chjo to je tak krásný film můj vela oblíbený a fakt se mi tam líbilo jak tam zpívali atd. fakt krásné a kdo to nevyděl tak vám doporučuju opravdu!Hilary Duff je nopravdu skvělá a v naší republice se stává čím dál tím populárnější celebritou!A fakt že je na prvním místě v top 10 osobností ji moc přeji je to fakt úžasná zpěvačka jen tak dál opravdu!A jestli se chcete podívat na nej web stránku u nás tak si dejte www.hilaryduff.cz čerstvé zprávy o ní každý den! *14* *3* *4* -
jojojojojojo
tenhle film je fakt supr protože všechny filmy s hilary duff jsou suúůůůůůůůůůůůúper *14* -
Super!!!!!!!!
Je to up super!!!!!!!! Mocinky Moc!!!!!!!!!!! *4* *3* -
film je skvělej........:-)
je to uplně good film a komu se nellíbí tak je blbej ten film je nej *14* *14* *14* *14* *14* -
Plošíííím
Pls.nevím jak se jmenuje ta poslední písnička kterou zpívala Hillary Duff.Jestli to někdo ví tak plosím odpovězte???!!! *7* *7* *7* -
-
Re: Plošíííím
Ahoj,ta písnička se jmenuje someone is watching me. *5* -
-
Re: Re: Plošíííím
Someone's watching over me :P
-
-
-
Super
Nejlepší film,, fakticky skvělej... i ta hudba je krásná ... třeba Hilary Duff - Fly ( to je jak jsou na střeše) .. no a ten Jay .. no *14* *14* *14* *14* .. hezoun *1* -
-
je to skvely film, hilary...
jo,je to ten nejlepsi film jakej znam a good jsou hlavne oliver james nebo hilary jak zpiva -jo,umi zpivat good sice se mi libi rock a hlavne Toio hotel ale hilary je super *4*
-
-
Odpověď
Ten herec se jmenuje Oliver James *14* -
plosím o odpověď
plsímvás,nevíte jak se jmenuje ten herec,co hrál jako kluk Hillary duff? -
-
Re: plosím o odpověď
ahoj jmenoval jse Oliver James hale nemas ten film? *14* *3* -
Re: plosím o odpověď
Ten herec se jmenuje Oliver James *14* -
-