-
a je po srandě
Co říkáte tomu, že nám už další řady nebudou vysílat? Hledám na netu, kde bych je mohla sledovat, třeba v italštině, to je jedno, tenhle seriál zbožňuju, a vůbec Řím a Itálii.... -
okouzlení IX
Chtěla bych se zeptat, zda bude na čt 1 vysíláno Okouzlení IX? Velmi se mi líbí tato italská sága a doufám, že nejsem sama. -
-
Dobrý den, zajímalo by mě, proč čt1 přerušila ze dne na den italský seriál Okouzlení. Nahradila ho vysíláním Haliny Pawlovské z r.2004.
Jak trapné. Myslím si,že poplatníci za tv by mohli stát za vysvětlení.
Pokud někde bylo, tak se omlouvám.
-
-
Moc prosím ČT 1 o možnost vysílání další řady italského seriálu
Okouzlení.
Moc se těším na další pokračování.
Zdraví a děkuje
Tamara Davidová -
Okouzlení 9
Napište čt1 ať obstarají i další řady, v Itálii běží už 10. pokračování. Psala jsem jim už dvakrát, tak ať nejsem sama :-)) -
-
Re: Okouzlení 9
zajímá mne kdo je vrah na klinice LIFE
-
-
si delaj srandu???
sakra potrebuju dalsi rady, posledni dil osme serie me dost vyvedl z miry... *8* -
-
Re: si delaj srandu???
prosím Tě a můžeš mi říct,jak dopadl??Já ho nestihla.prosím prosím.Dík.Mirka *4* -
Re: si delaj srandu???
a jak dopadl prosim? Co bylo s Julii? dekuji mnohokrat
-
-
vim
tak to dítě je antoniovo.s julii se rozejde. *10* vrah je takovej divnej doktor.nevim jak se jmenuje ale hrál tam málo.antonia zabije. *9* *7* *10* *9* *9* *13* *8* *16* *8* -
Poslední díl 8. řady
Nevíte, jak dopadl poslední díl vysílaný v sobotu 29.11.? Bohužel jsme se nemohla podívat. Děkuji za informaci. -
Očarenie
Chcem sa opýtať,prečo už ČT nevysiela reprízy dielov zo soboty hneď nasledujúci týždeň?Nemohla som sledovať poslednú časť 8. série a tak nemám možnosť si to ani nikde inde pozrieť.A ak sa nebude vysielať ani ďalšia séria,tak ma to veľmi zarmúti.
*9*
Diváčka z SK *7*