-
nevíte?
nevíte jak se jmenuje pravým jmenem ten Matyáš jak ho adoptoval pusencký??.....prosím napiste do vzkazuuu ;) kuju -
-
Re: nevíte?
nevíte kdo hraje Matyho v Ordinaci?? prosíím.. *7* *4* -
Re: nevíte?
nevíte kdo hraje Matyho v Ordinaci?? pls :)) *7* -
-
Re: Re: nevíte?
Bože můj, máš to o pár příspěvků níž!! Hraje ho Jan Cina.
-
-
-
Jan Censky
Ahoj, v jednom díle ordinace vystupoval herec Jan Censky a hral tam sam sebe, tedy herce Jana Censkeho.
Nevite, ve kterem dile to bylo ?? Je to totiz zvlastni, ze by tvurci na to zapomneli a dosadili tam ted herce jako primare ?:??? -
-
Re: Jan Censky
jono já jsem si taky ríkala....
-
-
...
Ahoj dívali jste se někdo včera na talentmaniu? Je ta holčička co zpívala ¨Babička dráždí psa¨ ta malá Míša z ordinace? Já si myslím že jo tak co? :D -
-
Re: ...
Jana Kepková -
Re: ...
jj
-
-
néééééé!!!
ordinace je super serial ale odchody tak dobrých herců Petra Konáše,Martina Písaříka a po prázdninách i Milana Bahula,Barbory Munzarové a Veroniky Jeníkové je docela moc sice budou nový herci ale tohle mě opravdu mrzí *9* -
bara
nechapu proc davate pryc nejlepsi herce co tomu serialu davaji stavu hlavne bara munzarova ale zase jsem moc rada ze tam bude ben cristovao to muze byt zajimave -
ordinace
naprostá konina -
-
Re: ordinace
Vychází nový seriál s názvem Ulice Simíků ! Zatím je hotových 10 dílů a pracuje se na dalších !! Díly uvidíte
na webové stránce www.stream.cz ,a když do vyhledávače zadáte Ulice Simíků určitě vám to vyhledá.Nyní jsou
vydané 4 díly a stále se pokračuje.Seriál je v CZ titulkách.Je to podobný seriál jako např.Ulice,Ordinace...atd na Nově.
Těšíme se na všechny diváky našeho seriálu a doufáme že nás seriál budete sledovat.Díly vychází každou neděli.Dotazy můžete psát na email : ulice-simiku@email.cz Děkujeme za pozornost.
S pozdravem Wormon
nebo na profilu : http://www.stream.cz/profil/email.c z/ulice-simiku -
Re: ordinace
Mě se to líbí.Je to takový seriál na odreagování.Nesnáším horory a vůbec americké filmy *15* *13*
-
-
Kluci z Ordinace v Růžové Zahradě
Ahoj lidi,
Nevíte kdo hraje Matěje a toho druhého kluka od toho doktora a té doktorky co měli svatbu na katapultu ?? prosíím napište na email - alzbetka.kubatova@seznam.cz *7* *7* *7* -
-
Re: Kluci z Ordinace v Růžové Zahradě
Jan Cina je Maty:) A Mates Holec hraje Marka:) můj kamarád:)
-
-
nový řída
hejky prosím výs nevíte kdo hraje tohoo noveho ředitele *1* -
-
Re: nový řída
Jan Kanyza.
A proboha, je to na kdejaké stránce o Ordinaci....
-
-
Rudovský
Rozhovor s M.Dvořákem alias I.Rudovským zde:
http://www.ordinace2.wbs.cz /Media-napsala.html?flash=ne -
Matěj Povolný
Nevíte prosím kdo hraje Matěje :o) ?? -
-
Re: Matěj Povolný
Jan CIna !! -
Re: Matěj Povolný
Jan Cina