Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • On to ještě někdo má žaludek sledovat???!!! *8* *8* *8*
    Pro mě byla posledním douškem rakovina Dalibora a řekla jsem si dost, už nikdy více. Nechápu, že nerozumí tomu, že to je už jenom hnus, hnus a zase hnus, seriál ani ve snu ne. Nemuselo to být takové, ale nyní už to nejde zachránit. Už to netočte a ulevíte všem. Jediná dobrá cesta z tohoto průšvihu. Pro bůh, být já režisér, musela bych se hanbou propadnout, že něco takového dál vypouštím a nedám s tím pokoj! *13*
    • když se ti to nelíbí tak se na Ordinaci nedívej!!a tohle může být i zkutečnost!! *3*
  • nevíte jmeno a přimeni Angeliny
    • Petra Pudová
  • Nemám ráda české seriály,ale na růžovku jsem kdysi koukala.Když však začali do seriálu tlačit reklamy (myslím tím do scénáře) přestala jsem na to koukat úplně.Už jsem ho asi 5 let neviděla a vůbec mi to nechybí.
    • Luky1987

Odpad tieto naše súčasné seriály slovenské aj české🤮

• prosím chtěla bych se zeptat jak se jemnuje herečka která hraje babetu vrcni sestru ??? diky
    • Bára Štěpánová *3*
  • nove diskuzni forum

Vzniklo nové prehledne diskuzni forum o ordinaci 2. Více najdete na http://ordinace-v-ruzove-zahrade.ne t. Shanime moderatorky/moderatory. *3*
  • Luky1987
    Na tyhle naše současné seriály typu Ordinace, Ulice, Gympl, Cesty Domu, VKV, Búrlivé Víno, Panelák atd se nedá vubec koukat !
  • b.e.t.u.l.i

kdo?

Kdo hraje martina císaře? *4*
  • lissa12

?

nevite nekdo jak se jmenuje ten zachranar co ted chodi s Luckou??
    • Re: ?

radim*3* ,v realu je to Petr Vágner!
  • kdo

jak se v realu jmenuje plsky magda??? a lucka????
    *15* *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8*
    • Re: kdo

lucka je ivana jirešová a magdu nevím..
    • Re: kdo

ikdyz nechapu proc si to nevyhledate na netu tak magdu hraje marketa plankova a lucku ivana jirešová
  • k.a.t.k.a.13

k.a.t.k.a.13

Ahoj lidičky nevíte někdo jaké je opravdové jméno VEVERKY... odepište na můj profil (k.a.t.k.a.13) moc vám děkuji... *14* *14* *3* *5*
    • Re: k.a.t.k.a.13

pravé Jméno Veverky je Lenka Zahradnická

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit