Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Od těch doktorů z růžovky bych si nenechal ani zavázat bolavý palec, tak jsou nepředsvědčiví, a ani spočítačem neumějí...
  • Prosím

já bych potřebovala vědět kdo hraje toho Matěje nikde to nemůžu najít, nevíte to někdo ?
  • nikolahodna

potrebuju odpověd

ahoj nevíte jak se jmenuje matěj ve skutecnosti prosím odpověste co nejdríve děkuji *4* *4*
    • hudy

Re: potrebuju odpověd

Jmenuje se Jan Cina.
  • Nevíte kdo hraje kamarada hanaka doopravky? ve filmu se jsmenuje Marcel Audy??
    • Jan Apolenář *3*
  • kdo mi řekne jak se jmenuje rudovský ve skutečnosti

at hledám jak hledám tak ho nemužu najit a ani nevím ja se jmenuje křesním jmenm v ordinaci *9*
    • Re: kdo mi řekne jak se jmenuje rudovský ve skutečnosti

V ordinaci jméno moc neříkají, ale co jsem slyšela je to jméno Ivan. Ivan Rudovsky
  • hudy

Miroslav Dvořák x Rudovský

Herec, který hraje Rudovského, se skutečně jmenuje Miroslav Dvořák! Není povoláním herec a jeho profil tu na osobnostech zatím založený není, proto ho tu nemůžete najít, nikdo mu ho zatím nezaložil!!
    • Re: Miroslav Dvořák x Rudovský

skutečně je to miroslav dvořák, povoláním herec je a vyučuje hlasovku a herectví na hereckých školách.
    • Re: Miroslav Dvořák x Rudovský

Ahoj jestli není povoláním herec, tak mu to šlo hezky. V těch posledních epizodách hrál delší pasáže a měl delší texty. Hezky se na něj kouká a poslouchá *14*
  • nechci aby Běla umřela aBibi zmiz. *14* *6*
  • mak3ter

nový řída

hejky prosím výs nevíte kdo hraje tohoo noveho ředitele *1*
    • hudy

Re: nový řída

Jan Kanyza.
      A proboha, je to na kdejaké stránce o Ordinaci....
  • Kluci z Ordinace v Růžové Zahradě

Ahoj lidi,
    Nevíte kdo hraje Matěje a toho druhého kluka od toho doktora a té doktorky co měli svatbu na katapultu ?? prosíím napište na email - alzbetka.kubatova@seznam.cz *7* *7* *7*
    • kuratko258

Re: Kluci z Ordinace v Růžové Zahradě

Jan Cina je Maty:) A Mates Holec hraje Marka:) můj kamarád:)
  • mě se líbí zrovna začíná Můj...když už nečekáš......
    protože je to napínavé moc!!
    :D
    *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší