-
daniel a katka
neporadil byste mi někdo?
hledám díl, ve kterym katka otevřela dveře a praštila jima daniela, je to jeden z prvních dílů, díky moc -
je to nej
nejlepsi serial skoda ze ho prestali tocit *8* *16* *9* -
Jak se jmenuje?
Ahojky...můžu se prosím zeptat jak se doopravdy jmenuje sona z ošklivky katky jak dělá tu modelku?Děkuji pls odepiš *4* -
-
Re: Jak se jmenuje?
Katka Pospisilova....!!!:-D *4* -
-
Re: Re: Jak se jmenuje?
jaka pospisilova nebo co??? *15* *15* *15* katka janečková *15* *15* *13* *13* -
-
Re: Re: Re: Jak se jmenuje?
HRABE TI -
Re: Re: Re: Jak se jmenuje?
Zuzko vždyť to napsala dobře Katka Janečková je ošklivka Katka a Soňa se jmenuje Katka Pospíšilová ...
-
-
-
-
Zajimavost
Jak vypadá doopravdy??? -
-
Re: Zajimavost
Podívej se na fotky Katky Janečkové mezi nimi je i pár z reálu http://fotogalerie.osobnosti.cz/kat erina-janeckova.php
-
-
odkaz fanouškum všem nam
www.sweb.cz/ oskliva betty /frame HTM. kdo neuznava ošklivku katku tak tu mate web betty
ja miluji oba seriali .........čauky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
To je hrůza
Štve mě že ho na primě dávaj jenom v pondělí!! Ale jinak je to super filmík -
-
Re: To je hrůza
sorry ale je to serial *15* *15* *15* -
Re: To je hrůza
nojo take mně to trapy jenom ponděli ošklivka katka ................
že davaj hadej kdojsem to klidne at jenom patek mněli nechati ane dotoho davat ruce kam nemaji pak jse prima divi že ma tak malou sledovanost že hanko
anechat ošklivku katku aj strědu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *13* *13* *13* *14* *14* *9*
-
-
Super
Konecne to u nas zacala davat JOJka. Sa neviem dockat kedy pojdu dalsie diely. Je to super serial. -
super uvodni pisen
me se ten serial moc libi! a taky se mi moooooooooooc libi uvodni pisen od ewy farne i ten klip -
-
Re: super uvodni pisen
Ewa ja asi jedinej hnus na Ošklivce
-
-
to se taky nerika
ja si myslim ze je to super serial. ale zda se mi ze existuji i hur vypadajici lidi nez osklivka katka!!!!!!!!!! -
-
Re: to se taky nerika
to jo tose neřika ja miluju ošklivku katku je nejjjjjjj
-
-
co mě va!!
ten seriál je úžasnej, ale moc a moc mi tam va Tomáš Meduna je to velmi namyšlenej parchant -
-
Re: co mě va!!
To neni,doopravdy je dobrej!!!! *13* *13* *13* -
Neni je proste uzasnej..!!!I kdyz v tom filmu vypada divne je Krasnej..!!! *3* -
to není pravda Tomáš je dobrej *1* *3* *1* *3* *1*
-