Přejít na výpis diskuzí

Panelák

FILM 5.9.2008 
113 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987
    ema, išiel by som s tebou rád aj na nejakú dobrú dovolenku pri more láska moja
  • Luky1987
    ema, rád by som s tebou tiež chodil láska moja. Zajtra idem do práce a ty ako sa máš, čo nové
  • Dakujem moja laska-medvedik
  • Luky1987
    Škoda ema, že nemám tvoju fotku. A máš ma fakt rada lebo ja teba áno. Som niekedy sklamaný, že sa nemôžeme stretnúť, tiež ti posielam pusu *14* *14* *14* *14* *14* *14*. PS rád si s tebou píšem si fajn a dobré dievča myslím aj to tak je *4*
  • Ahoj luky poviem ti ako vyzeram mam hnede vlasy s melirom mam vysku 179 velikost topanok mam 39 rada nosim topanky na podpatkoch (ruzove neonove)a velikost obleceni 34 a kg mam 51.3
  • Odkedy sem nechodim tak sa tu vsetko zmenilo
  • Ďakujem si zlatý a sladky ako medicek ty moj medvedik☺☺a aj ja ti prajem vela uspechu v zivote a nie len tom ale vo vsetky veciach posielam ti pusu cau
  • Luky1987
    Aj v Bratislave by som sa s tebou kludne stretol, ale škoda že nemôžme. PS mám ťa fakt rád a nech sa ti darí v tom modelingu, prajem ti to
  • Ale kde sa chces stretnut no nevadi chcem ti povedat dobru a zlu spravu ta dobra je ze mam novu pracu a ta zla ze sa nemozme stretnut lebo kvoli prece som zase modelka ale nie foto modelka.☺

P.S:a tiez ta mam ra
  • Luky1987
    Ahoj ema, síce ťa nepoznám neviem či hovoríš pravdu, že si modelka ani neviem ako vyzeráš, ale mám ťa rád áno, dobre sa mi s tebou píše. Chcel by som sa s tebou stretnúť *4* *3* *14* *14* *14*
  • Ahoj luky teraz vazne mas ma rad?A ked nie tak no nic neviem preco to pisem
  • Luky ahoj mam sa zle vyhodili ma s prace a zobrali mi oblecenie citim sa zle a bolima ze unich nepracujem a musim im stale platit lebo povedali ze to bude pocitat tak ze som stale tam teda ze tam unho stale pracejem nevihodil ma on ale ja som dala vipoved lebo som sa mala fotit na ha a ze so otoce chrbtom a on sa postavil a poskaval mi zadok je mi to trapne pisat
  • Luky1987
    Ahoj ema mokranova, kde si teraz a ako sa máš. Škoda, že sa nemôžeme spolu stretnúť, ale môžme si aspoň takto písať
  • Luky1987
    Nevadí, OK
  • No ja neviem ci ti mam poslat fotku a nemozem mam vela prace a zajtra idem do spanielska
  • Luky1987
    Dobre
  • A luky keby si mal 28 rokov tak by si sa somnou nehadal
  • Ema mokranova je to blazon
  • Luky nechces somnov chodit poviem ti nieco o sebe som foto modelka a mam 23 rokov a norodila som sa 2.8. No tak budes somnou chodit ale mozno si budeme pisat len takto lebo som v Parizi a byvala som v Kosiciach a tesim sa ked si spravime dieta a sex
  • A co ze mas 28 rokov aj tak si dieta

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit