-
Búrlivé Víno je akorát tak taká istá p*čovina ako Panelák, Ordinácia v ružovej záhrade atd. A mám 28 rokov keby si chcela vedieť
-
Luky aj ty si dieta aj devadesiat rocny muz je dieta a teba co do toho ze mam devat rokov ty mas kolko stopadesiat plus minus?Mozem hadat to plus ze a od kedy si ty deb*l taky skromny???
-
no dobre ale burlive vino urazat ty nebudes ostatne mozes ale burlive vino nie
-
Sami, niesi pani ked máš len 9 rokov, ale decko
-
Ste blazmi kdo hovori ze je panelak zly serial
-
A mne je jedno ze si taky hlupak a pre teba som pani sami
-
Nemusíš ma urážať, tak si sleduj tie kraviny Panelák, Búrlivé Víno, Ordinácia v ružovej záhrade atd. mne je to jedno
-
A moj nazor je to ze si blby
-
Panelák je proste žumpa na ktorú sa nedá pozerať ! A ty sami-samanta si píš čo chceš, nemienim sa tu s tebou hádať je to môj názor
-
Extrazumpa si ty a ten velky hnoj co
mas v tej obrovskej a mozno mam 9 rokov ale nato ze mam len 9 rokov tak niesom taka pi*a ako ty -
Extražumpa, presne to je Panelák, Búrlivé Víno, Chlapi neplaču alebo Ordinácia v ružovej záhrade všetko proste čistý hnus
-
Panelák, Búrlivé Víno, Chlapi neplaču, Ordinácia v ružovej záhrade atd. všetko hovadiny. Ja ten náš súčasný slovenský seriálový hnoj vôbec nesledujem !
-
Jdete do hajzlu všetci, čo máte radi ten hnusný Panelák
-
luky ti si odpad tak zavri hubu a nepištu take hovadiny jasne ty blb *16*
-
Chvalabohu, že už ten odpad Panelák skončil
-
Toto je pre tích čo nemajú radi panelák choďte do rytý panelák je súprový seriál ani ste ho nevideli tak tu ani nič nepíšte keď ho nemáte radi je tu viacej ludi čo máju radi panelák než tích čo nemajú a je mi lúto že po 6 rokoch bude konči ale čo už a keď tak strašne nenavidite panelák tak načo tu píšete tie hovadini a radšej sa venujte tích hlupych amerických seriálov a filmov tam radšej budete pozerat ako sa tam dvaja hlupáci byju a vraždia okrem par vinimkov *16* *4* *13*
-
tyyy sa staraj svoje/svý český filmy kamarade a chcipni
-
Panelák je riadny odpad seriál a fakt uvažujem nad samovrazdou
-
Videl som asi tak dve časti a stačilo. Panelák je proste megazumpa
-
Jak můžeš něco nenávidět když to nesleduješ? Chápeš co vůbec píšeš??!!!