Přejít na výpis diskuzí

Panelák

FILM 5.9.2008 
113 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987
    Ze sa nehanbíte uznávat tú cvargu z toho hnusného Paneláku, fuj
  • Luky1987
    Panelák to je cistý hnoj a odpad, vázne uvazujem nad samovrazdou
  • Toto je pre tích čo nemajú radi panelák choďte do rytý panelák je súprový seriál ani ste ho nevideli tak tu ani nič nepíšte keď ho nemáte radi je tu viacej ludi čo máju radi panelák než tích čo nemajú a je mi lúto že po 6 rokoch bude konči ale čo už a keď tak strašne nenavidite panelák tak načo tu píšete tie hovadini a radšej sa venujte tích hlupych amerických seriálov a filmov tam radšej budete pozerat ako sa tam dvaja hlupáci byju a vraždia okrem par vinimkov *16* *4* *13*
  • Luky aj ty si dieta aj devadesiat rocny muz je dieta a teba co do toho ze mam devat rokov ty mas kolko stopadesiat plus minus?Mozem hadat to plus ze a od kedy si ty deb*l taky skromny???
  • Panelák to je odpad a hnus
  • Luky1987
    Ahoj ema, síce ťa nepoznám neviem či hovoríš pravdu, že si modelka ani neviem ako vyzeráš, ale mám ťa rád áno, dobre sa mi s tebou píše. Chcel by som sa s tebou stretnúť *4* *3* *14* *14* *14*
  • Luky1987
    Naozaj ma tiež štve, že sa nemôžme ema spolu stretnúť láska moja , ale možno nejak by sa dalo či nie. Ako sa ti darí v modelingu. Dosť aj cestuješ však keď si modelka musíš aspoň spoznávaš svet a kam ideš potom z Čiech. Ja tam mám rodinu na Morave a v Ostrave, ty si kde presne
  • Luky1987
    Ahoj Ema, prečo čo si už so mnou nechceš písať ? Alebo som ťa niečím nahneval. Máš ma ešte rada alebo už nie. Kde si teraz v Španielsku
  • Mega sraxka to je Panelák,fuuuuuuuuuuuuuj
  • Luky1987
    Aha prepáč láska, to som nevedel. Ako sa ti darí v kariére modelky zatial dúfam, že dobre ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit