-
Búrlivé Víno je akorát tak taká istá p*čovina ako Panelák, Ordinácia v ružovej záhrade atd. A mám 28 rokov keby si chcela vedieť
-
Ahoj luky zlatko moje sladke ako medicek dakujem tiez ti prajem pekny zvysok vianocnych sviatkov a stastny novy rok 2016 aby sa ti v nom darilo
-
Ahoj ema aj ja ťa milujem len ma hnevá tak isto ako teba, že sa nemôžeme stretnúť a chodiť spolu *9* *13* *7*
-
Milujem ta ale nehovor tak o mojom sefe moj sef je moj bratranec
-
Ema mám ta naozaj rád aj ked ta nepoznám, ale myslím si že si skvelé dievča. Škoda, že sa nemôžeme stretnúť a chodiť spolu mrzí ma to :(
-
Ty luky nemam ta rad musim ju chranit nikoho nema mama jej umrela jej otec je vo vezeni ze zabil jej mamu.....a ked sa ti to nepaci ze si snou len pises tak si snou nepis!
-
Ahoj Luky milujem ta chcela by som tiez s tebou chodit ty moj sladky medicek ako by som ta najradsej bozkavala
-
Luky ahoj mam sa zle vyhodili ma s prace a zobrali mi oblecenie citim sa zle a bolima ze unich nepracujem a musim im stale platit lebo povedali ze to bude pocitat tak ze som stale tam teda ze tam unho stale pracejem nevihodil ma on ale ja som dala vipoved lebo som sa mala fotit na ha a ze so otoce chrbtom a on sa postavil a poskaval mi zadok je mi to trapne pisat
-
Ahoj mam sa dobre ale mrzi ma to ale rozchadzam sa stebou
-
-
Prečo tak zrazu veď si písala, že ma máš rada. Môžme si spolu takto tu aspoň písať občas, keď sa nemôžeme stretnúť, ale škoda
-
-
Ahoj Lukáško ja ta mam takisto rada a uz sa tesim ked si spolu spravime dieta a sex zlatko moje sladke