-
film ash
ahoj chci se zeptat jestly tady ten film v česku uš je ve videopůjčovnách nebo v kinech -
Mám ten film stahly:)..
čaute lidi, ten film jsem si stahla, sice jen v anglictine, ale stoji to urcite za to...Jestli umite stahovat torrenty nebo tak, tak vam klidne poslu torrent;).. *15* Ale chtěla jsem se spis zeptat jestli nemate titulky:)...Diky moc *5* *15* *14* *5* -
-
Re: Mám ten film stahly:)..
ahoj titulky nemam ale tak to si clovek uz sam od sebe preklada kdyz to vidi nebo ma naky zaklady anglictiny a chci te poprosit jestli bys mi ten film neposlala.Dystak mi napis na icq 491-158-341 budu cekat na odpoved. -
Ahoj prosim a nemohla by si mi poslat ten torrent na mail maricakova@centrum.sk a prosim ta ci by si mi nemohla napisat aj postup ako ho stiahnut dakujem velmi -
Ahoj,hele mohla bys mi prosím poslat ten torrent na mail? : *7*
-
-
titulky
hele lidi já sem si ten film už před celkem dlouhou dobou stáhla a doufala jsem, že se na to časem objeví titulky, koukat na to v angličtině se mi moc nechce *15* tak nemáte někdo český titulky?? *7* -
hoj
lidi..nevíte kde se ten film dí zkouknout na netu?? *7* -
.....
Taky by sem se na to chtěla podívat a nevím kde...tak poraďte.....díky -
Da sa poziet
Cawky ludia tento film sa da pozriet na www.youtube.com ale je rozdeleny na 9 časti takze musite vzdy prepinat a je v anglictine ale aj tak je to superr fakt odporucam a najlepsi je koniecccc -
???
Může mi někdo poradit kde ho stáhnout? Děkuju moc za odpověd! -
..
Stahuji *14* *4* -
stahovani
ahoj, vzdycky jsem to hledala a nikdy jsem ten film nenasla aji na ulozto.cz ne.. ale tedka jsem to tam napsala a huraa objevilo se to tam =).. tedka to stahuji.. tak jsem zvedava, snad to bude cesky =( -
-
Re: stahovani
A kdes to pls stáhla ?
-
-
včera...
včera to dávala na markíze :PP