Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Piráti z Karibiku - na konci světa

Je to hrozně moc dobrý film!! a ten Will mě taky štve zrovna kapitánem B.H. a na konci ještě za titulkama je taky něco krásnýho Will po 10 letech jak jede za El která tam stojí s 10 klukem *4* prostě paráááda *4* a ty hlášky *1*
  • už to slábne

Vidím že názory jsou tu různé. Chtě-nechtě, musím se přidat ke skupině, která čekala něco víc. Myslím že první a druhý díl byly opravdu mnohem napínavější než třetí. Podle informací co se ke mě dostali to měl být i poslední, potom nechápu ten otevřený konec, který tam vlastně není jeden (Jack na člunu, Will na Bludném holanďanu, Elisabet na ostrově). Zřejmě tím chtějí naznačit, že ještě nějaké pokračování bude. Jen by se teda měli trochu víc vytáhnou. U jedničky a dvojky šli s napětím do extému, u trojky se to už natolik nepovedlo, tak co máme čekat u čterky? Snad né propadák?
  • Johnny

Johnny je super!!! *14* I love!!!=))
  • :)

Ten fil je uplně boží, skvělej, užasnej, famozní a tak dál a tak dál *14* ...dofám že bude čtverka *7* ...jinak jednička byla taky fajn...dvojka už nic moc ale tímhle se překonali...muj názor, žádný narážky pls....Kapišto?! *3* ... *1*
  • Orlando

Jo, mám pocit, že moc lidí nevidělo co bylo po závěrečných titulkách. Já jo a bylo to úžasný. *14* *14* *14*
  • Orlando

Jo, a ještě něco. Ten konec byl hrozně smutnej. Můžu vám říct, že jsem zase po dlouhý době brečela u filmu. *14*
  • Orlando

Tenhle film je fakt krásnej. A Orlandovi to fakt na konci strašně strašně sluší. *14*
  • Re: OK!

ano,bude pokračování,ale podle mě to bude ještě horší... už to měli ukončit *13*
    jo, a taky už tam nebude hrát Keira Knightley...
  • Re: lala

No nejlepší nejni.Pač kdyby byl fakt hodně dobrej tak se na něj můžeš koukat každej den a neomrzí tě ale tanhle mi 1 nebo 2x stačil.ale Johny se tam zase vyřádil a Orlandovi to na konci nehorázně sluší!!! *3*
  • lala

JE TO TEN NEJLEPŠÍ FILM NA SVĚTĚ! *1* *14* *4*
  • Kapišto ?!

Ahoj,ten film je fakt super..A ted' ke kapitánovi..Jestli si myslíte,že jste jedinní na celém světě a máte nějaké výhody(když ho milujete)tak máte jen a jen smůlu.A nemá to cenu jsou 1 000 000 žen ,které ho milují a ty mají taky smůlu ,tak proč si myslíte ,že vy jste v něčem lepší..prostě se má fajn s Vanessou..kapišto ?!
  • OK!

Tenhle film sklamal. První a druhí díly byli mnohem lepší. Pak doufám, že bude pokračovaní, které bude mnohem lepší... *9*
  • doufam

no ten film je falt sqeli,ale doufam ze uz pokracovani nebude, pac se bojim ze uz by to byla slatanina a zkazili by se tim cely pirati.....ovsem na druhou stranu kdyby na to johnny kyvnul, tak se mame asi na co tesit...pac on ma dobrou povest a nevybral by si kravinu.i kdyz je do jacka primo zamilovanej *14* *1*
  • Re: :(:( jsme z toho špatná

Je sice pravda, že jsme ty kapesníky potřebovali, ale k utírání slz od smíchu!!!!!*1* Orlando má co si zasloužil (a mimochodem- FAKT NEUMÍ UMÍRAT). *1* Bylo mi líto tak možná Sao Fenga. *1*
  • Re: Re: :-)

Tohle nikdo neřekl!!!!!!!!! Jestli bude pokračování se zatím NEVÍ, tak nevím co zase blázníte. Je sice pravda, že si filmaři nechali zadní vrátka otevřená, ale podle mě to takhle už nechají.
  • Re: Re: milashkuju to

Úúúúúplně s Tebou souhlasím. Mě osobně se nejvíc v tomto díle líbil Jackův otec(Keith Richards) *1* *1* *1*
  • Re: Re: Trojka

Trošičku ti poradím: Kup si Pevnost SPECIÁL a v ní máš 14 plakátů(ne plaGátů)a skoro všechny z trojky.
    *1* *1* *1*
  • Re: Re: Miluju jacka sparrova

Drahá Nikolko Seidlerová: Je to tak průhledný!Zvlášť když si k tomu jménu JohNNy(má ve jménu 2 N*9*)Depp napíšeš svůj e-mail. Příšťě si vymysli něco chytřejšího. *1* *1* *1* *1* *1*
  • super!

je to supa film! jeden z najlepsich co som kedy videla! ta svadba willa a elizabeth bola úžasná. ku koncu to bolo smutné a uz sa tesim, ci bude pokracovanie! *7*
  • Re: milashkuju to

Teda ančo... :o) Já si myslim, že Orlando neni tak strašněj, ale nejkrásnější taky neni! :o) Jako ty co říkaj že Johnny depp je hezkej jen w pirátech tak je na omylu! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit