Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: :-)

Jo a ty na to jdeš ještě čtyřikrát abys mohla bulit ještě wíc... :o)
  • Re: :-)

ahoj chtela jsme se te zeptat ono má být pokračování????jestli ano tak se asi zblázním:)
  • :(:( jsme z toho špatná

Ahoj všichni, tento film jsem videla a je to to nejlepší co jsme viděla za celý svůj život, bylo to úžasné, ale ten konec, takhle to přece skončit nemělo? Nebo snad ano? *9* *9* jsme z toho v šoku ještě ted...kdo to ještě neviděl tak tomu radím podívejte se na to a vemnte si k tomu balíček papírových kapesníku protože na konco je použijete *9* Mějte se krásně.
  • Re: pusu a pac

a co uděláš az to opravdu udělá *4* *14* *5* *7*
  • Re: Trojka

tak to určite máš náky jeho plagáty? *3* *3* *4*
  • Piráti z Karibiku-na konci světa

Ahojky chtěla jsem se zeptat lidiček , kteří na tomto filmečku už byli jestli to bylo i s českým dabingem ?
    Prosím napište mi odpověď na mail.
    Díky Verča *3*
  • :-)

...ten konec je nejhorší *9* nejhorší je to, jak Orlando musí odjet a nechá tam Elizabeth samotnou:/ Já sem se u toho v kině rozbrečela a uklidňovali mě asi hodinu, pač mě tam je Orlanda děsně líto *9* *9* TAkže sem děsně ráda, že bude pokračování, protože tenhle konec byl opravdu hnusnej *3* *9*
  • milashkuju to

Nejlepší v celim filmu je Orlando *14* *14* Hrozně moc mu to tam slushankuje, hlavně na konci v tý červený košili a s tim šátkem, takže lidi pokud budete někdy někdo mít jehoho fotku s tim šátkem, tak mi jí pls pošlete na mail *15* *14* díky *14* Jinak Jackovi to tam taky slushí, ale ne tak jak Orlimu *8* *4* *14*
  • Trojka

Trojka je nejlepší ze všech tří dílů, ale jednička i dvojka jsou taky super *1* *15* A nejlepší je Johnny Depp
    alias kapitán Jack Sparrow! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Piráti

Strasne se mi libi pirati3 akorat me desne sere ze se Will stane kapitanem Bludneho Holandana *16* Jinak je to strasne supa film.. *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: PzK:Nks

no...to me taky a jak ho Davy jones probodnul tak jsem se neudržela a malem sem vyskocila a probodla srdce davyho jonese misto Jacka *14*
  • PzK:Nks

Johnny Depp i Orlando Bloom jsou oba v pirátech strašně sexy!!! *14* *14* Ale naštvalo mě že se Will stal kapitánem Bludnýho Holanďana *16* *9*
  • uzasny

zdar lidi.....uzasnej film vydela jsem ho vcera a je fakt uzasnej akorat ze me nasral ten konec,ze se Will musel stat tim kapitanem...ale s tim satkem je fakt sexy..tak kdyby nekdo mel tu fotku jak je v satku tak mi ji prosim poslete na email gallacher@seznam.cz
    diky
  • Johnny Depp je nejjjj

jejda.. Johnny je plostě nejlepší herec... uplně ho zbožňuju.... Johny *14* *14* *14* to je blbý že nemužeš přijet do český republiky a mohl by si mi alespoň třeba napsat tvůj e-mail??? *15* *15* *15* *14* *14* *3* *1* *5*
  • Re: Miluju jacka sparrova

Dear Nijunka,
    sorry, but I can´t come to the Czech republic. SORRY!!! *14* *14* *15* *4* *9*
  • Re: Miluju jacka sparrova

Dear Nijunka,
    sorry,but I can´t come to the Czech republic. SORRY!!!!! *14* *14* *13* *4*
  • Miluju jacka sparrova

Johnny( jack sparrow) je fakt sexy je to muj nejobibenější herec a prosím tě Johhny chtěla bych tě jednou vidět prosím dej vědět a přilet do české republiky *14* já a moje kamarádka jsme do tebe upe blázni máme tě fakt všude,ale prosím nikdy nepřestan natáčet piráti z karibiku je to fakt šupa.... *14* *14* *9* *4* *3* *1*
  • Moc pěkný herec

Johnny je fakt hezký herec a v pirátech se mi líbí nejvíc. Je to kus chlapa ! Jednou bych ho chtěla potkat *14*
  • Já se těěěěěšim!!!

Uff já už se těšim jak nedozrálá mořská okurka!!! *1* xD (dyštak mrkněte http://zuzeek.blog.cz/rubriky/pirati-z-karibiku-na-konci-sveta TU *14* myslim že je tam docela solidní info x)) *4*
  • je nej

Johnny je úplně nej ze všech a strašně moc bych si přále se sním jednou potka !!!!!!!! *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit