Přejít na výpis diskuzí

Přátelé

FILM 27.1.2008 
375 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rachel-007 ani já Prátelé neprestanu nikdy milovat na DVD se na ne dívám porád kdyz mám cas jen první série mi chybí na DVD.
  • rachel-007
    Konečně je zase dávají v televizi, tentokrát vůbec poprvý na nově (to dost *7* )Ale je to v blbý době často je nestíhám a to mě mrzí *9* Ale jinak Přátelé snad nikdy nepřestanu milovat *14* *1* *1*
    • Máš pravdu, je to v blbé době. Minulé léto bývali na nově od půl osmé do osmi a vyhovovalo mi to více. Teď kolikrát nestíhám. *9*
  • Jdete nekam Slováci s tím vasím dabingem slovenským.Jsem síce Slovák ale Ceský dabing Prátel mám nejradsi slovenský stojí za houby celý.
    • Lukáši máš pravdu náš český dabing Přátel je lepší a nejkvalitnější i vtipnější než slovenský slyšela jsem vím ten stojí za houby náš je nejlepší:-)
  • Úbohý Slováci na Ceský dabing Prátel nemáte ha ha!!!
  • S ceským dabingem jsou Prátelé the Best,Slovenský dabing je úbohý o nicem totálne sa nedá porovnat ceský ten je nejkvalitnejsí!!!
  • Prátelé nikdy neomrzí,dá se na ne porád dívat!!!
  • Koukám jenom na Prátelé a nebo na film Cruel Intentions-Velmi nebezpecné známosti s Ryanem Phillippem a Reese Witherspoon na to jediné mne baví se dívat.
  • Rachel a Ross jsou nejlepsí..xDDD
  • Mám taky už kompletní 2.sérií Prátel na dvd originál s českým dabingem. *4* *3* *5*
  • Luffik123
    jj přátelé jsou úžasní dostává mě ross těma svýma ksichtama a chandler hláškama :D taky sem si chtěla koupit serie na dvd ale je to docela drahý ne? *9*
    • Jedna série Prátel stojí 29,99 eur co je 900 kč v datartu jsem si koupil mám 3,4,5,6,7,8,9,10 sérií. *4* *3* *5*
      • Luffik123
        já sem tuhle byla v tescu a viděla tam kompletní serii jenže sem si říkala že to bude nejspíš drahý ale hrozně ráda bych si jí koupila *14* to nebylo moc levný teda koupit všechny tyhle serie *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší