-
Matthew Perry - Chandler R.I.P. 😢
-
Nemám rád tento seriál
-
🤮🤮🤮🤮
-
Nie je zlý seriál Priatelia inak. Určite bol lepší ako tie naše súčasné seriálové kraviny na ktoré sa nedá vôbec pozerať!
-
Obohratý seriál už Priatelia. To isté Dva a pol chlapa a Teória veľkého tresku, dobré pre Američanov akorát
-
Amerika🤮
-
Inak seriál pre Američanov sú Priatelia a nič moc. A to Priatelia zase spolu je blbosť a kravina
-
Courteney Cox bola pekná a kočka v Priateloch. Lukáš Pintér z Nitry
-
Courteney Cox a Matthew Perry sú najlepší z celej šestice Priatelov, ich mám najradšej
-
Inak najlepší seriál sú Priatelia. Keď sa Courteney Cox a Matthew Perry dali spolu dokopy v piatej sérii to boli dobré časti
-
Jennifer Aniston - Rachel je najhoršia
-
Celá šestica Priatelov je inak dobrá Matthew Perry, Matt LeBlanc, Courteney Cox, David Schwimmer, Jennifer Aniston a Lisa Kudrow
-
Hodili by sa k sebe Courteney Cox a Matthew Perry ako partnery aj v skutočnom živote
-
5 séria Priatelov bola velmi dobrá ked sa Courteney Cox a Matthew Perry ako Monica a Chandler dali spolu dokopy. Je to najlepší seriál zo všetkých aj s českým dabingom nemá chybu
-
Chandler - Matthew Perry je nejlepší *1* *1* *1*
-
Objevila jsem ho později, ale je vtipný, evokuje dobrou náladu a b aví mě *3*
-
Přátelé je nejlepší komediální seriál
-
Přátelé byl podle mne trapnej americkej seriál
-
Příde mi i dost trapnej tenhle seriál Přátelé
-
Přátelé už v tech posledních sériích stratili štávu. I tak se na seriáli nedívám !