-
neměl umřít
Neměl křižak umřít.Protože ja jsem do posledního dílu myslel že bude jednou Proč bychom se netopili tet to nemusej natačet jedině kdyby našli někoho stejný což ho nenajdou. *9* *9* *10* -
nejdřiv supr pak děs
tento film se mi s počátku líbil! *3* jenže pak Križák umřel(toto nemohlo skončit vesele? *7* ) -
-
Re: nejdřiv supr pak děs
mislim ze to bylo fakt blby jak křižák chcipl *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: nejdřiv supr pak děs
to máš recht to neměli dělat ale ted zase je v novim filmu a hraje je živej. *1*
-
-
-
Konec
Taky vás naštvalo, jak blbě to skončilo?*9*
Jako nechat Křižáka 5 min. před koncem umřít je pěkně debilní *13* *9* -
-
Re: Konec
Take me to zaskocilo, jako by to k celemu duchu serialu vubec nepatrilo. Uplne jsem zapomnela, ze takovy je opravdu konec i v literarni predloze - posledni dil bezkonkurencni trilogie Zdenka Smida - Proc bychom se netopili, Proc bychom se nepotili a Proc bychom se netesili.
-
-
pravda
zdarec myslím si ,že je to nejlepší seriál a komu se to nelíbí ten je obyčejenej chudák
PS:fandím Daně a Křižákovi -
UPE super
no je to upe BESTONÍ seriál!!!sleduji ho každé pondělí.včera jsem si půjčila v knihovně knížku PROČ BYYCHOM SE NETOPILI ANEB VODÁCKÝ PRŮVODCE PRO OFÉLII mno jsem si teprv na 86 stránce ae je to úplně good.Tu knížku napsal ZDENĚK ŠMÍD. *15* *5* *3* *1* *5* -
herečka
Ahoj, prosim Vás neví někdo jak se jmenuje herečka na druhé fotografii v sekci Fotky, předem děkuji za odpověď -
-
Re: herečka
Jmenuje se Tereza Kostková *4*
-
-
proč bychom se netopili
proč bychom se netopili je dobrej film *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Herci
V proč bychom se netopili hraje moje kamrádka Markéta Štechová *14* *3* -
-
Re: Herci
fakt??je to dobrá herečka a jinak křižák neměl umřít teď už neni šance na pokračování jo a máe tu knížku volejem i peřejemi? já jo...
jo a rada pro kormidelníky jak to říká křižák kormidelník svůj život stejně jako loď *8* -
To je bestovní ale nasralo mě to s tím křížákem protože ten z taama byl nejlepčíííí sere mě to..... *9* *13* -
-
Re: Re: Herci
neeechápu proč zemřel fak ten konec ste po......... ty dva spolu mněli zůstat a ne tohle jeden zemře a druhej má dítě bůhví s kym nooo teda.:(
*9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
-
-
To je toho...Vaculík tam hraje přímo MNE! HEČ! Šmíd to může potvrdit! *3* *1* -
-
Re: Re: Herci
jééé tak to bych Tě teda milerád viděl. *4* *4* *4*
-
-