Přejít na výpis diskuzí

Proč bychom se netopili

FILM 28.1.2009 
29 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • agnes218

Konec

Taky vás naštvalo, jak blbě to skončilo?*9*
    Jako nechat Křižáka 5 min. před koncem umřít je pěkně debilní *13* *9*
    • Re: Konec

Take me to zaskocilo, jako by to k celemu duchu serialu vubec nepatrilo. Uplne jsem zapomnela, ze takovy je opravdu konec i v literarni predloze - posledni dil bezkonkurencni trilogie Zdenka Smida - Proc bychom se netopili, Proc bychom se nepotili a Proc bychom se netesili.
  • pravda

zdarec myslím si ,že je to nejlepší seriál a komu se to nelíbí ten je obyčejenej chudák
    PS:fandím Daně a Křižákovi
  • missutka162

UPE super

no je to upe BESTONÍ seriál!!!sleduji ho každé pondělí.včera jsem si půjčila v knihovně knížku PROČ BYYCHOM SE NETOPILI ANEB VODÁCKÝ PRŮVODCE PRO OFÉLII mno jsem si teprv na 86 stránce ae je to úplně good.Tu knížku napsal ZDENĚK ŠMÍD. *15* *5* *3* *1* *5*
  • proč bychom se netopili

proč bychom se netopili je dobrej film *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • herečka

Ahoj, prosim Vás neví někdo jak se jmenuje herečka na druhé fotografii v sekci Fotky, předem děkuji za odpověď
    • ivunka.66666

Re: herečka

Jmenuje se Tereza Kostková *4*
  • skvělej seriál

Ten seriál se fakt povedl.Kdo jezdí vodu a máto v srdci tak se v tom viděl,ale ten konec byl fakt drsnej-to nikdo nečekal.Skončilo to úplně originálně i v životě to tak chodí,že konec nemusí být šťasný.Je to fakt SUPER! *5*
  • temhle tem film je nejjjj na svěě natočíte ještě nějaké díli .
    nejvíce se mi tam líbyli postavy
    lucie,keny,gábina a křižak
  • nevíte jak se jmenuje opravdickym jmenem jak byla zabouchnuta do křižaka dekuji
  • Nejlepší seriál na světě. Akorát nechápu, proč musel Křižák v posledním díle zemřít
  • nevíte, prosím, někdo kterou vodu sjížděli? díky *4*
    • Luznici, hlavne cast ze Suchdola do Veseli a cast zaberu je z useku Tabor - Bechyne :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit