-
Knihu zbožňuju, ale seriál byl naprostá ubohost. Vůbec neregistroval tu krásnou, něžnou knižní atmosféru vody. Hloupé až do směšnosti... Myslím, že jsem jej ani nedokoukal do konce....
-
Herci
V proč bychom se netopili hraje moje kamrádka Markéta Štechová *14* *3* -
-
Re: Herci
fakt??je to dobrá herečka a jinak křižák neměl umřít teď už neni šance na pokračování jo a máe tu knížku volejem i peřejemi? já jo...
jo a rada pro kormidelníky jak to říká křižák kormidelník svůj život stejně jako loď *8* -
To je bestovní ale nasralo mě to s tím křížákem protože ten z taama byl nejlepčíííí sere mě to..... *9* *13* -
-
Re: Re: Herci
neeechápu proč zemřel fak ten konec ste po......... ty dva spolu mněli zůstat a ne tohle jeden zemře a druhej má dítě bůhví s kym nooo teda.:(
*9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
-
-
To je toho...Vaculík tam hraje přímo MNE! HEČ! Šmíd to může potvrdit! *3* *1* -
-
Re: Re: Herci
jééé tak to bych Tě teda milerád viděl. *4* *4* *4*
-
-
-
nejdřiv supr pak děs
tento film se mi s počátku líbil! *3* jenže pak Križák umřel(toto nemohlo skončit vesele? *7* ) -
-
Re: nejdřiv supr pak děs
mislim ze to bylo fakt blby jak křižák chcipl *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: nejdřiv supr pak děs
to máš recht to neměli dělat ale ted zase je v novim filmu a hraje je živej. *1*
-
-
-
neměl umřít
Neměl křižak umřít.Protože ja jsem do posledního dílu myslel že bude jednou Proč bychom se netopili tet to nemusej natačet jedině kdyby našli někoho stejný což ho nenajdou. *9* *9* *10* -
sorry, ale
seriál byl NESKUTEČNĚ UBOHOUČKÝ hrají v tom samé sociny a samé zamindrákované trapky až na Vaculíka.
všichni jsou jenom krásně namalovaný hubený řasy a nehty nalepený je to strašně neautentický. Nevim jestli někdo jezdíte na vodu ale přesně takle vodáci nevypadají, hlavně Frosllová je tak nesympatická socka že by ji člověk dal přes držku. jste trapky když brečíte pro toho Křižáka ježííííš marjááá no tak umřel nóóó. *1* *1* *1* *1* *1* -
stupidní seriál
Seriál stupidní už od pohledu.
1)Kostková stará vynervovaná uhoněná mamina
2)Frosslová známá štěťura
3)všichni ostatní herci nesympatický od pohledu
4)jestli se teda dá o ňákých hercích mluvit
5)všichni herci (teda až na Vaculíka)na urovni 1.roč. DAMU
Seriál bez hlavy a paty
*1* *1* *1* -
-
Re: stupidní seriál
to pjekne kecáš prosimte ty ani nesjedeš žádnou šlajsnu debilko nebo debile *16* *8* *5*
-
-
nevíte jak se jmenuje opravdovim jmene dana
-
Nevíte někdo kdo byl zdravotník a kdo ho hrál?