-
čuste
Tohle je nej nej nejlepší film super krasne holky a tak dale..!Hlavne regina a gretchen *1* *14* *14* *14* -
Gooood
Fakt moc fine good hafecccc skvělej filmík... Nejlepší j Cady a Regina... Máte někdo tu písničku... esli jo tak mi jí pls. pošlete na mail- Tunrida3@seznam.cz *14* *9* -
Ellka
Uplne super film..nejlepsi na svete -
-
Re: Ellka
Ku mne sa Protivný sprostý holky dostali až teďka a som z nich tu v Bratislave úplne mimo. Nevieš poradiť niečo, o čo by som sa oprela? Niečo reálne, nejaký funklub s reálnymi tvárami a tak? Navrhujem priateľstvo medzi nami, keďže sme asi rovnakého zmýšľania... *14*
-
-
havel
Je to super film??????? a kdo chce moje icq 310-475-730 *5* *5* *5* *3* -
BEEESSTT
To Je Nej PRostě Best film..O Týhle Době Je To ProsTě Jenom Pravdaa!Akorák Někdy Sou Ty Zceny Tam Přehnaný .. Což Má Být Pro Zasmání =) Není Co Vytknout..Mno ProsTě Boží *14* *14* *14* -
-
Re: BEEESSTT
ahoj já souhlasim ze všema kromě těch co říkaj že je to hnusný ale jáchci abyste vy všichni coste tady poslali na emailovou správu fanklub@seznam.cz aby nám umožnili a poslali 3 herečky které hráli plastix abyje poslali na naší adresi kde bydlíme abysmese snima setkali *3* *1*
-
-
super nej nej nej film je super je nádhernéj je prostě užasnéj
ten folm je skvělej já a moje kámošky si na to hrajem a já ku gretchen *14* a ten film je 1 *4* užasný chci se seznámit s tů co hrála gretchen *7* pls pls *7* *3* *1* *1* *3* -
Nádhera
je to nejjjjjjkráááásněěěějšíí íí film tohoto tisíciletí chtela bych vypadat jako Regina George *4* *14* *14* *1* -
Celkom ujde
Mam ho v PC a obcas si ho aj pozriem. -
Stranka
distak je to stranka-
www.koukej.surikata.cz
p okud chce nekdo poslat pisnicky z toho filmu a nebo kde stahnout ten film tak se tam registrujte a napiste tam adminovi prezdivkou jak jsem tady,poslu vam na email ty pisnicky a film si muzete stahnout z tech stranek protoze je to tam dane na stahnuti *1* *3* -
LEDOVÉ OSTŘÍ 3
Lepší je Ledové ostří 3(The Cutting Edge - Chasing the dreams). Podívejte se na to na: http://www.youtube.com/watch?v=EReh J4GAPRs&feature=related
!!!JE TO JEDEN Z NEJ FILMŮ!!!
!!!NA 100% SE NA NĚJ MRKNĚTE!!!