-
?
Ahoj,Nevíte jak se jmenuje ta věc jak má puppy jako by se tim opalovala nebo co..modrý a svítí jí to na obličej *7* -
dotaz
hele nevíte co je to za náboženství
když se tam poppy modlila v té jídelně a potom říkala že je vegetaríánka a pescetariánka?? *4* -
Alex Pettyfer aka Freddie
Doufám, že film bude brzy i v českých kinech. Příběh docela fádní, ale Alex Pettyfer ve vedlejší roli, to je lákadlo Numero 1 *5* -
-
Re: Alex Pettyfer aka Freddie
Alex tam byl úpa sladký..ale celý ten film byl super.. *15* -
-
Re: Re: Alex Pettyfer aka Freddie
hey jako Alex??!! upe nejvíc ňuňací slaďoušek... miluju ue moooc... xD *14* *14* *14* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Alex Pettyfer aka Freddie
jj je to khunda *1* *14*
-
-
-
-
Pubertačka
Opravdu skvělá komedie s bezvadnými výroky.Myslela jsem že to bude o ničem ale fakt skvělé.Doporučuju! *1* -
!
hey tak toe úplně nejlepší film, jakej jsem kdy viděla! *14* *1* -
Poppy is best :D
Z toho filmu jsem nemohla..je upa mocky klásný!!! Poppy 4ewer *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Poppy
Já nemohla:*15* "Kde mas kufr?"
Poppy "ještě mi ho nepřinesli." *14*
-
-
:)
Ten film prostě miluju :D i když neumim pořádně anglicky...pouštím si ho bez titulků :D umim ho už úplně nazpaměť :D nevíte jestli se chystá dvojka ? :) -
Podobný fil
ahoj film se mi líbil a ráda bych se koukla na nějakej podobnej tak prosím kdyby jste o neěčem věděli, tak bych byla moc vděčná :) -
Pubertačka se nejmenuje!
Jako nic proti ale ten film se jmenuje Divoška...to jen nekdo to spatně přeložil jako pubertacka..nerikam ze je to tvoje chyba...ale ja ten film hledala pod Divoška a nasla sem ho az pod anglickym nazvem..inak bych ho vubec nenasla! -
-
Re: Pubertačka se nejmenuje!
Ty chodíš asi na němčinu viď?? ptže, kdyby si chodila na anglinu,tak bys veděla,že v angličtině má jedno slovo víc významů v překladu..ale nevadí nu.. *3* *1* *7* -
-
Re: Re: Pubertačka se nejmenuje!
jn taky trochec mimo ta holka... *1* -
A co kdyz to vim xDD a Mam anglinu aj neminu..mno..ja bych to uz ale neresila xDD *13* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Pubertačka se nejmenuje!
jo kliiidně =o) ale.. že sis tu stěžovala.. tak,když to víš.. tak proč si psala,že se to tak nejmenuje? nu jen mi to rozum nepobírá =o) ale neva ;o) -
-
Re: Re: Re: Re: Pubertačka se nejmenuje!
ale on se jmenuje pudertacka nechala sem si to prelozit tak 100x!!!!
-
-
-
-
Re: Pubertačka se nejmenuje!
Ahoj jmenuje se to Pubertacka liliano.s kamoška to pouštela a nakonci tam říkaly pubertacka no muzes to brat jako vobojí ne???svet se kvuli tomu nezabije *5* *5* -
-
Ja nic o zabiti nerikala xDD a Jako me je to jedno..jen ze sme to s holakma hledali pod Divoška a nemohli sme to totiž najít xDD -
-
hj tk asi to ma hodne vyznamu ne ?!... *8* je to divoska, pubertacka.. neni to nahodou to sami?? jo je tk nwm co tady zas meles *16* -
hejj..holky...vždyť víte že češi maj vždycky blbý překlady...tak to berte s rezervou
-
-
-
-
super film
Jeden z nejlepších filmů co jsem kdy viděla..prostě krása *14*