Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • helik-demi

Camp Rock

nO...jako já se strašně moc těšim na camp rock 2
    zvlášt když tam bude zase hráát
    Demi Lovato *14* *14*
    • 30.04.1998

Re: Camp Rock

já taky Demi žeru *5*
    • Re: Camp Rock

ja se ptam jestli byl uš camp rock2 na dysney channelu *4*
    • Re: Camp Rock

a kdy budou davat camp rock 2 moc miluji joe jonse *14* *14* *14* *14*
  • kikines

kikines

Camp Rock je opravdu boží film ! *3* Ale u mě je na 2. místě, protože 1. místo si u mě obsadilo Stmívání .Joey je ten nejkrásnější kluk v mém pořádi zase na druhém místě, protože až po Robertovi Pattinsonovi ... *14* *14* *14* *14*
    • Re: kikines

jo stmívaní je fakt bozi ale joe jonas je stokrat hezci nez robert patison a taky nechapu jak se nekomu muze vic libit nick nez joe
  • gjvhbhj

Kdy bude camp rock 2 u nás v ČR?
    • ashley0077

Re: gjvhbhj

3.září na disney Chanel ale nevim v kolik!!
    • Re: gjvhbhj

Na Disney ČR prý říkali, že to bodou dávat 12.června v 19:00. Ale nevím, co je na tom pravdy, protože v U.S.A. je premiéra 25.června.
      • Re: Re: gjvhbhj

A co 2 jaký Camp Rock 2

jj uz to davali ale jmenovalo se to camp rock – ZPÍVEJTE S NÁMI jestli je to ono ale na inernetu to jeste namaji *14* *14* *14* *14* *3*

Wow!! Tak je již Official!!! U NÁS JE PREMIÉRA 18. ZÁŘÍ!!! *1* *1*
  • :D:D

hej vy ste s toho filmu všichni uplně po... :D :D jako všude se píše že toí bude lepší než 1 ale aby to nebyl nějaký propadák ;-) všechno se muže stát ;- :D *3* *3* *3* *3*
  • DVD

Camp Rock 2: Velký koncert již je na DVD a Blu-Ray!!!
    Dívala jsem se na zbozi.cz a tam to je.
  • Dikito jmenuje Jasmine Richardsrole
  • janakolarova

těší

těším
  • Je to nadherny fylm i prvni dil oba jsm videla asi 4 krat . Shen Grey ( jone jonas) je nadhernej kluk moc se mi libi. *14* *14*
  • bugra

Woow !

Camp rock 2 byl fakt supperrr !! *15* *14*
    • luida

Re: Woow !

Jo to byl! Ale mrzí mě, že v českým vynechali scény, které byly v originále. *9*
      • Re: Re: Woow !

a jaký by to měli bejt??
        • luida

Re: Re: Re: Woow !

Třeba na "taboráku" Camp Staru zpívala Mitchie o ní a Shanovi, na Disney Chanelu to jaksi nebylo. Když se Kevin vydává s Rockery Juniory do Camp Staru na průzkum, uvidí Tess a Luka, jak trénují. Na Disney Chanelu bylo asi 5 kraťoulinkých záběrů písně Walkin' in my shoes, v originále je celá píseň.
          • Re: Re: Re: Re: Woow !

Já mám českou verzi a je tam jak zahajovací táborák, kde Mitchie zpívá (ale ta píseň se jmenuje Brand new day v originále pokud máte na mysli stejnou) a je tam i scéna kde se vydávají na průzkum do Camp Staru... stahovala jsem si to z ulozto.cz Camp rock 2 2010 cz dabing myslím u toho bylo... je tam skoro vše jako v originále... v některých to je.... stejně tak tam nemám přeřeknutí že budou zpívat sami s Jasonem... takže hledat a najde se to :))) *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Woow !

aaa tak oprava, už vím která je different summer, a tu tam také mám... tak se omluvám za chybné info :)))
          • Re: Re: Re: Re: Woow !

Na primě taky není písníička, jak na zahajovacím táboráku v Camp Star zpívá Mitchie Different Summers. V originále je to celkově lepší a hlavně, že je tam vše, co tam má být...
            • luida

Re: Re: Re: Re: Re: Woow !

No přesně! Nevím, proč to vynechali. Bylo to lepší, prostě je origoš je origoš.
  • camp rock 2

Kupte si Camp rock 2 na dvd nebo blu-ray 6.10. a máte na obouch dvou typech všechny scény jako v originále protože obě dvě dvd to normální a blu-ray jsou v rozšířeném vydání.Ale chybí tam jenom scéna jak camp rock( Mitchie s kamarádkama zpívá Šejnovy na půdě camp rocku 2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit