-
V kině nebo v TV??
Ahojky zajimalo by me jak to teda bude jestli to budou davat v TV bo v kine...kazdy mi rika neco jinyho.....des... *3* -
-
Re: V kině nebo v TV??
camp rock 2 bude v kině -
-
Re: Re: V kině nebo v TV??
a kdy?? *14* *14* -
-
Re: Re: Re: V kině nebo v TV??
Camp rock 2 v kině nebdue !!! Bude to další televizní film Disney Channelu!!! Vím to určite:)
-
-
-
-
konečně 2
Konečně se předvčerejšky začala točit 2. Už se na ni těším *3* -
...
K JB k zuzulce: Njn asi si myslí že by jim ČR přinesla málo peněz, ale nwm jestli jim jde o peníze, řekla bych že spíš o fanoušky tak nwm proč sem nemůžou jet!!!Njn kdo by chtěl do ČR to je fakt dyt tohle děsná země já bych sem taky nejela!!! A ke Camp Rocku: Já slyšela (myslim že to říkali na Disney Channelu) že Camp Rock 2 bude v kinech, ale příjde mi to takový stupidní že CR daly do televize a CR 2 dají do kin, navíc jak to jde do kin tak do bude nějakou dobu trvat než to bude na DVD, když to bylo v TV tak jsem to měla na DVD hned jak to začali dávat v TV...Teda jako já si to nahrála z telky ale na dývku to už taky myslim bylo... -
-
Re: ...
Camp Rock bude hrát na DC v létě. České DC slibuje film na podzim.
-
-
kdo
Heji, nevite kdo bude ta holka, do které se zamiluje Nick ve filmu. -
-
Re: kdo
Měla by to být Herečka Chloe Bridges myslím *7*
-
-
kdy bude camp rock 2
Kdy vyjde camp rock 2? -
Časopis o Jonas Brothers
Taky si přejete aby u nás vycházel časopis CELÝ JENOM o JONAS BROTHERS? Naše přání se může stát skutečností! Stačí jen hlasovat na webu:
http://www.egmont.cz/
V levém menu je anketa zda by jste si koupili časopis o JB.HLASUJTE PROSÍM! -
Premiéra
Kdy už to bude konečně tady v čechách víto tady někdo?? napište prosim. -
-
Re: Premiéra
jj já vím na konci prosince nebo května 2010 protože tam to je v letě
-
-
a
ahoj mám ráda rock tábor *14* *14* ale problém je že jsem ežtě neviděla rock tábor 2 a to ho mam tak ráda *7* *7* *14* *14* *1* *1* *9* *4* -
Camp Rock 2
Nevíte někdo kde se dá stáhnout?? Vim že teďka 12.6 to dávali na disney ale já jsem nebyla doma takže jsem to neviděla :-( napište někdo prosím. -
-
Re: Camp Rock 2
Ahoj
Camp Rock 1 se dá stáhnout na ulozto.cz *3* -
Re: Camp Rock 2
jeste to není v ČR takže klídek :-)
-
-
!!!!
12.6 na disney dávali camp rock 1