-
Mě se nejvíc líbila SAW 1,SAW 3 a SAW 6 vubec ten saw je dobře promyšlenej film
-
Ty nejsi člověk ale deb*l
-
Má sedm dílů.
-
Zatím má Saw 7 dílů.. *3* *4*
-
Prosím,řekněte mi kolik dílů má SAW??? :) A mimochodem nejkrásnější je Adam ♥ já brečela na konci jak tam nakonec zůstal..To bylo fatk na mě moc! :)) Jinak horory miluju ♥ ale fakt řekněte mi někdo koik to má dílů??Děkují moc za odpověd! *3*
-
Mě baví strašně Saw! :) Nejlepší herec v Saw je Adam :) ♥ je fakt krásnej a sladkej! :) Škoda,že ta Amanda ho v Saw 3 zabila..Ale chtěla jsem se zeptat jestli je Saw 7 a 8?? :) To by mě zajímalo na Ulož to to mají ty díly,ale nikde jsem to tu už neviděla..Prosím řekněte mi to.Děkují :)
-
Saw 1 je zajímavý, ale třeba na dvojku teda rozhodně nemá. *4*
-
5 byla jedna z nejlepsich
-
Re: saw
3D jsem bohužel enviděla, ale chtěla bych *1* -
saw
miluju tenhle film... *14* a přesně v tomhle filmu nejde o brutální vraždění lidí ale o logiku...u tohohle filmu se musí přemýšlet...nevidíte jeden díl a nechápete celou řadu..a saw 7 v 3D byl naprosto dokonalej kdo viděl ví o čem mluvím a i ten konec by hezky vábil k dalšímu dílu *3* -
Víš,hodně lidí mají rádi masakrové filmy,k nimž patřím i já ^^.
Pokud se ti nelíbí,nikdo tě nenutí :). -
Nemohu žít bey Saw a hlavně Hoffmana :-**
Miluju Saw a hlavně Hoffmánka :-***
těším se na premiéru Saw VII *14* -
Re: Re: Re: ..
Už se těším až uvidím 5ku *3* Ještě jsem jí neviděla... ale moje je nejoblíbenější 1.. je mi jedno kdo má jaký názor ale já si stojím za svým *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: humus
Jo chapu.. Saw je nechutnej... ale myslete mozkem..! Tady nejde o brutalitu ale o logiku *3* ..Například já Saw miluju! *14* -
Re: Re: SAW
Ani ejdno, je to thiller...a ty se klidi se svým slovníkem. :P -
Nikdo ti nenutí, aby se tito líbilo. -
Re: Re: Re: Re: humus
Zubni vila nebo texasky masakr je horsi.me se na saw libi ten napad *4* -
Re: Re: Re: humus
a jaky je podle tebe nechutnejsi film? -
Re: Re: humus
oprava: horší (myslím tim nechutnější) filmy -
Re: humus
Zajímavé...mě u žádného dílu nic nebylo...řekla bych, že jsou i horší...navíc...tady o tu krev a brutalitu vůbec nejde...to víš, ono magorům, kterí dělj v životě samý blbiny nestačí jen pohrozit prstíčkem *13* musí se naučit výžit si života