Přejít na výpis diskuzí

Sonny ve velkém světě

FILM 7.1.2009 
60 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • monass

monika

ja sem se na to divala na youtube ale je to tam jenom anglicky
  • spionka52

.. Demi

.. Demi je fakt lepší *1* než.. Selena *8* Lenicka :-) nemá pravdu *9* *15*
    • pavlusqa

Re: .. Demi

Souhlasím s Leničkou!! Z Demi se stala desná holka:/ bohužel...
      • vanes

Re: Re: .. Demi

já opravdu nwm co proti ní máte všichni... taky by vám asi vadilo kdybych řekla že Selena je hrozná.. a jak by vám bylo... nemůžete hodnotit člověka dokud ho napoznáte já sice Demi neznám ale mám o ní web tak asi vím jak se chová z videí tak o ní prosím neříkejte že je hrozná/děsná jo ? a seriál SWAC je nej ... *3* a vy co říkáte že ne tak nemáte pravdu no vím někdo jí třeba nemáte rádi ale.. toto je stránka o jejím seriále a vy co jí rádi nemáte tak tu opravdu nemáte co dělat ... s prominutím *9*
        • Re: Re: Re: .. Demi

Já netvrdim, že je to hroznej člověk... nebo tak... Já jen tvrdim, že je to opravdu hrozná herečka.... Horší jsem fakt neviděla hrát.... podle mě se z ní stala herečka, protože je hezká a umí zpívat... ale jako herečka nestojí za NIC!!!! A tento seriál?? Ten se může líbít opravdu jenom puberťákům.. *1* nemůžu si pomoct.... jediné co se mi na tomto seriálu líbí je Chad Dylan Cooper neboli Sterling Knight... hraje tady sice blbečka, ale hraje to neuvěřitelně dobře.... Tohle je podle mě dobrej HEREC.. :)
          • annie98

Re: Re: Re: Re: .. Demi

A že to říká zrovna ten, kdo zbožnuje Hannah Montanu, tady asi někdo neví, co je pro pubertáky a co je pro mimina
        • 30.04.1998

Re: Re: Re: .. Demi

tak s tebou souhlasím, ale já bych na ty co jí nemaj rádi nebyla tak "ohleduplná" *5*
  • DEMIII

Hej, čo všetci tu hovoríte, že SWAC je ten najhorší seriál na svete...no..pokiaľ nemáte radi DEmi, tak asi ťažko budete môcť mať radi tento seriál... je len veľmi málo ľudí, ktorí ho majú radi a ja neviem prečo...je to super seriál....keby bol až taký strašný, tak by ho český DC ani neprijal medzi svoje show...a vôbec by sa ani nevysielal...a inak tá daberka, čo dabuje sonny je vlastne ta, co dabuje miley *1*
    • Re: DEMIII

Jo ona dabuje Miley a navíc v dalších filmech jako Dokonalost sama, Sestry Čarodějky 1a2, Táta v trapu. Už mi leze krkem.
      • Re: Re: DEMIII

aj mne no už dosť lezie na nervy..a inak, este dabovala aj MItchie (demi lvoato) v camp rocku
  • Miley

No a nech tá čo dabuje Miley nech dabuje aj iných... A miley je ssuperr ale teraz viac oblubujem selenu a ten serial SWAC je cool *3* *3*
  • music..girl

POMOC

ahojky potřebovala bych vědět kde bych s mohla pohlédnout nové díli (kromě you tube) napište pls někdo! *8*
  • dra

2.série

nevíte jesli je někde online 2.série *7*
    • arejinka

Re: 2.série

jenom anglicky
      • 369dreamer

Re: Re: 2.série

A kdes jí sehnala anglicky, prosím?? Mě by stačilo i tohle ale nemůžu jí nikde najít *1*
  • ---smiley---

Selena v Sonny ve velkém světě

ahojky lidi ráda bych se zeptala jak se jmenoval ten díl jak byla Selena Gomez v Sonny ve velkém světě?? mooooc prosim kdo to ví at odepise !! mocinkyy dekuji *4*
    • 369dreamer

Re: Selena v Sonny ve velkém světě

Ten díl se jmenuje Souboj hvězd najdeš ho i na YouTube *14* miluju ten díl *14* Ale tak ostatně i všechny díly Sonny ale obzvlášť ty kde je vidět co k sobě Sonny a Chad cítí jako například Hádej kdo přijde nabo Rande *1* *14*
  • Disney se musí otáčet v hrobě, to co je dnes tato společnost schopná vyprodukovat je naprosto neuvěřitelné. Děti by se měli dívat na něco, co je rozvíjí. Ne na něco co prohlubuje lidskou demenci
    • hele "seleno gomez" ja si myslim ze kdyby bylo po tvem tak by se na disney channel nikdo nedival, protoze by tam davali nejake psychologicke kraviny! *6* chapu ze by se deti mely vzdelavat, ale naco by to tam davali kdyby se na to nikdo nedival *3* to je logicke!
  • ---smiley---

Sonny

Dekuji za odpoved !! a tky moc miluju dil hadej kdo pride a rande !! *14*
  • 369dreamer

Nové díly SWAC

Nevíte někdo od kolika budou dávat nové díly SWAC na DC?? Vím že budou zítra ale jinak nic *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit