Přejít na výpis diskuzí

Spring Breakers

FILM 26.1.2013 
50 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na tenhle film jsem se fakt těšila, ale měla jsem o něm teda lepší představu :)...Trošku jsem zklamaná no, čekala jsem něco jiného. Ten konec je takovej hrozně rychlej.
    Ale herci byli výborní, fakt to zahráli dobře :)
  • A kde to stahujete? Hrozně to chci vidět :) Vanessa a Selena jsou nejlepši v každym filmu ale nemužu to nikde sehnat :/ tak prosim pište
    • http://uloz.to/xD7vz4PD/spring-breakers-cz-tit-upload-by-t3d-avi
    • http://filmy.kinotip.cz/video/2076-spring-breakers
  • Kde a kdy se to da stahnout??? Prosim hrozne bych to chtela videt
  • Kde se to dá stáhnout?
  • kde se to dá prosím táhnout s titulkama?
  • Jo dobrej film *3* takový pecky by to chtelo jet
  • Newite kde se to dá stáhnout cz ? :)
  • Teď si to stahuju tak nevim ale strašně se na to těšim *14*
    • kde to stahuješ?? tak aby to nebylo za kredit, a na ulozto uz to neni-,- a kinotip jsel taky do sraček *16* *16*
    • A kde ste to stahli prosim tě? :) mooc bych to chtěla vidět :))
    • Kde to stahuješ?
    • Kde to stahuješ???? *1*
  • Ten film je pěkná kravina! Nemá to žádnou pointu a skoro žádný děj a je to samej sex, prsa a úchylárny!!..Je mi 17 docela sem se na to těšila a sem nehorázně naštvaná!!..Jo a jen tak pro info, Selena zmizí asi tak v půlce filmu...
    • A kde si to stahla prosimťe? :)
    • ten film je jako zfilmovanej kus života, holky jedou na prázdniny a zavřou je do vězení za drogy, to je prostě normální život, a ta pointa je, že nakonec ty holky nic zlýho udělat nechtěly a rády se vrací domu, tohle je příběh, který se nestává každý den, ale někdy se to stát může, a teď je v každým filmu jen sex a úchylárny, jestli ti to vadí, tak se budeš muset začít koukat na dětský kreslený pohádky
    • fakt? *9* *13*
  • Selena je prostě dokonalá,Ashley taky miluju a Vanessa je taky fakt skvělá ♥ takže se hrozně moc těším :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit