Přejít na výpis diskuzí

Spring Breakers

FILM 26.1.2013 
50 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty vogoo, jako měli hezký jarnáky ale co je moc toho je moc :DD
    Obdivuji herečky (Selena, Vanessa, Ashley, Rachel) zahráli to skvěle.
    Co se týče děje filmu, tak jsem byla ovšem zklamaná, jelikož jsem čekala nějakou pointu a poučení. Vůbec by mě nenapadlo, že Vanessa a Ashley budou "ty zlé mrchy", které na konci všechny zabijou, vskutku neuvěřitelné, že s toho vyvázli obě bez zranění.. :DD Doufala jsem, že by toho nebyly schopné po zabití Jamesa, že se poučí a budou hodné holky :DDD
    Film mě zklamal ale zárověn to bylo skvělé ty pařby koks, bonga... :33 Byla jsem nadšená, že holky si dali BONG, ale jak jsem psala na začátku "co je moc, toho je moc".
    Čekala jsem to prostě jinak... ten konec a vlastně průběh toho filmu.
    Ale herce obdivuju ;)

(PS: Píšu jména herců ne postav z filmu, jen aby jste byli v obraze)
  • Honza.6h
    Spring Breakers (2012) CZ-Titulky.avi Hellspy tám to nájdeš
  • kinotip nebo filmy online..
  • Nevíte kde se dá stáhnout? :o Nikde sem to nenašla :(
  • Tessiiinka
    Kde se na to můžu podívat, nebo stáhnout? Nikde to nemůžu najít. :(
    • je to na kinotipu, ke stažení na uloz.to :D
    • http://www.edisk.cz/stahni/47441/Spring_Breakers_CZ_titulky_2012.avi_1.43GB.html
      :))
    • Tessiiinka
      Tak už mám:))
  • Rosserka
    Je skvělej!!!!!!!! ale docela sprostej ale mě je to jedno *4*
  • je to drsnej ale dobrej film. selena je tam skvělá achtěla bych ho vidět v češtině,zatím jsem ho viděla jen ve slovenštině...... *1* *1* *13* *13* *13*
    • jo.?? a kde to je mass stranku..??...napiš mi ji pls
  • ten sex v 3 v bazene nemusel bit ale chcela by som vidiet slovensku verziu a selena tam moze bit troska viacej *2*
  • niektoré scény mi prídu fakt moc(baby, ktoré ukazujú kozy;sex v 3 nakonci) ale inak je ten film celkom fajn. :) baby to zahrali fakt dobre za čo ich obdivujem :)
  • Když jsem se po prvé dívala na reklamu byl ten film ÚPLNĚ BOMBASTICKÝ. Ale když jsem se na něj koukla byl úplně o ničem takže mě to trošku zklamalo..... *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *16* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit