-
..
viděla jsem všechny díly,ptže tento sitcom zboznuju a mohla bych se na nej divat fut dokola!!:D *15* *14* *14* *14* -
-
7.
neviiite nekdo kde bych nasla zdarma ke shlednuti 6. a 7. radu_pls pls pls pls *9* -
-
když tak tady:
http://serialonline.eu/
ale teda povím ti, ty poslední řady skoro za nic nestojej,
když tam není Kouďák, tak to není ono :-/ -
Re: 7.
ulozto.cz -
-
Re: Re: 7.
Kdyžtak uloz.to
-
-
-
-
Coudy
Koud'ák je nejlepší *3* Má srde na pravém místě,je hodný a proto ho mám ráda.. *14* -
-
Re: Coudy
Oprava: srdce*
-
-
ok
je to dobrý seriál i když je 20 let starej,tak to někdy vypadá jako když je to natočený před rokem...škoda že neni *9* *3* -
Super
tento seriál je úžasnej *15* ze začátku jsem ho nesledovala ale teď z něho ne,ůžu odlepit Voči *1* -
jupíííí
od dalšího týdne budou tento seriál dávat na nově :-) *3* -
step by step
tak tady tu bláznivou komedii strašně moc ráda sleduju ale škoda žhe už to nedávaj bavííí mě tam celá ta rodinka je to velice zábavný seriál...škoda žhe už se to nedává...:-( *14* -
KROK ZA KROKEM
Je to dost hrubý seriál, býval můj nejoblíbenější než se objevil seriál Raymonda má každý rád. JInak nej postava je Al. To je dobrá borka. :) -
Best
Nej seriál co znám.Krok za Krokem vede *9* *14* -
krok za krokem
patří do těch nejlepších seriálů *14* *14* Love( Ale přátelé mam radši *1* *1* ) -
krok za krokem
krok za krokem je prostě super moje nejoblibenější postava která tam hraje je el je to prostě správná drsnačka a chtela bych aby se krok za krokem znovu vy sílal je to suuuupppppeeeerrrrr seriál *1* *4*