-
???Miley Cyrus v Gossip Girl?
poslište....ona Miley hraje v Gossip Girl nebo tam má jenom malou roli...já fakt ubec nevím :-D -
-
Re: ???Miley Cyrus v Gossip Girl?
Já si teda myslim, že se tam vůbec neobjevila. Byla tam Hillary Duff, ale Miley ne -
-
Re: Re: ???Miley Cyrus v Gossip Girl?
už jsem na to možná přišla...asi se tam objeví jako Hannah Montana. prej... *1* *1*
-
-
-
Film?
Ví někdo něco o tom, že by měl být film GOSSIP GIRL -
-
Re: Film?
myslim ze nema byt!! hh
-
-
nate
Ahojky lidicky nevite s kým nakonec bude Nate ??? *14* -
-
Re: nate
ja doufam ze s blair
-
-
Serena a Dan
Newíte prosím někdo jestli se dá Serena a Dan zase dohromady na posledy jsem viděla jak se rozešli ve 2.sérce 2. díle. *3* -
-
Re: Serena a Dan
no oni se schazeli a rozchazeli hodnekrat,ale nakonec jsou jenom kamosi :)... -
Re: Serena a Dan
Jo potom se ještě dohromady dají,ale nakonec se rozejdou a už spolu nebudou!!!Už prostě budou mít vztah jak sourozenci!!! -
-
Re: Re: Serena a Dan
Dĕkuju *4*
-
-
-
headhunter
headhunter.mp oficiálně největší dement světa a nejhnusnější držtka, čeknětě toho teplýho vola tady, von je fakticky všude strašný pako....
http://www.youtube.com/ user/HeadhunterBall
musíte vidět *1* *1* *1* *1* *5* -
Odkazy
Fórum Gossip Girl (Super Drbna), kde můžete najít odkazy ke stažení - http://forum.super-drbna.cz/
Gos sip Girl (Super Drbna) Online ke shlédnutí - http://www.super-drbna.cz/
Česk á skupina na Facebooku - http://www.facebook.com/pages/Super -Drbna-Gossip-Girl/265427525074/ -
už mlčteee!!!!
já nevim co si
tady nadáváte na špatnej dabing můžete bejt
rádí že to vůbec vysílaj a
ne furt knučet že je špatnej dabing hold originál je originál ale já to neřešim protože sem ráda že se na to kouknu česky v televizi a ne furt číst titulky v počítači!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
*16* -
-
Miley??!
Co tam dělá Miley Cyrus..?!Ta tam nehraje žádnou hravní roli. -
Re: už mlčteee!!!!
tak v tom případě jsi hloupá, z gossip se stává komerční seriál jenom kvůli tomu že ho dávají v trapným podání na primě...dabing je hroznej a celkovej dojem ze seriálu taky...kdybych videla poprvé gossip nadabovanou do čj,tak se dál ani nekoukám. -
-
Re: Re: už mlčteee!!!!
TAk to s tebou musím souhlasit, přijde, že prima z toho udělala strašnou trapárnu!!!a kdybych už předtím GG neviděla tak se na to nekoukám...fakt to posrali!!!A v tomto případě by udělali líp kdyby to vůbec nedávali, si radši budu číst titulku!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: už mlčteee!!!!
jo to mas pravdu .. original je nej.. ani ty titulky bych nemusela mit -original je proste nej!!!!!!
-
-
-
je to jedno
vzdyt je to jedno ... ty se do toho nemusis plest!! a ten preklad je vazne hroznej!!! nechapu jak na to muzes divat ... no jo ....
-
-
?
kdo je ta super drbna? -
-
Re: ?
Super drbnu jenom mluví Kristen, ale v knížkách ani nikde nebylo jmenováno kdo drbna je. Drbou třeba může být Katy a Isabel (myslim jako postavy) nebo samotná Blair nebo Serena -
-
Re: Re: ?
A proč by super drbna házela sama na sebe špínu, co? Trochu nedomyšlený, nemyslýš? Kdyby to byla Serena nebo Blair, tak by rozhodně nepsaly oo sobě nějaký důvěrnosti a potom by jim to nevadilo a nechtěli ji hledat(super drbnu). Nejdřív se podívej na 2.řadu ,a pak piš nějaký moudra, Sherloku... *3* -
-
Re: Re: Re: ?
Já to beru, ale podle knížky a v knížce neni nic jako v seriálu. Ale jestli sis nevšimla tak já jsem nepslala, že to jsou oni. Podle mě je to Kati nebo Isabel. -
Jako máš pravdu....ale mohla bys být milejší...moc to prožíváš =D
-
-
-
Re: ?
Kristen Bell -
-
Re: Re: ?
a ta se tam objeví kdy? -
-
No možnože niekedy ale pochybujem ved to je tam väčšinou o nej a potom neviem kto by donašal *1* *1*
-
-
-
-
cz dabing
tak český dabing mě teda hooodně moc zklamal *9* jo jasný byla jsem zvyklá na originál,ale nečekala jsem že to bude tak hrozný,doslova tragédie *9* hlas Erica je otřesnej,jak nějakej malej kluk *8* ale jinak jsem ráda,že už to konečně vysílají... *15* -
-
Re: cz dabing
Mezi námi... jestli je nějaký dabing nepovedený tak dabing Twilight, GG už je trochu lepší, ale... v originále je nejlepší -
-
Re: Re: cz dabing
ne asi! jako Twilight má úplně otřesný dabing :D
-
-
Re: cz dabing
-podle mě je strašnej hlas Erica a Super drbny........jinak jsem vcelku spokojená....bála jsem se hlavně o Chucka a Blair...ale dá se to....
-akorát občas ten překlad (xoxo-pac a pusu,pas a pusu nebo zaznamenáno) ale jde o zvyk no........
-
-
?
PROSÍM VÁS?!Nevíte někdo,kde se dá shlédnout první díl první serie česky? Stáhnout nebo jenom shlédnout?! Chtěla bych ještě jednou slyšet ten dabing....nestihla jsem totiž začátek..DĚKUJU předem