-
GossipGirl na Primě
jak už asi víte,GG bude na Primě. Někteří jsou nadšení,ale mě osobně to docela vadí *7* . Miluju to,jsem na tom závislá a sleduju co to dá,ale předtím o GossipGirl nikdo nevěděl (nebo aspon byla menšina fanoušků) a ted pojedete v tramvaji kde bude sedět partička teen-holek s časopisem a na obálce bude Leighton Meester,Blake Lively nebo Chace Crawford a oni budou křičet: ,,OMG!!!!"*14* ..CO SI O TOM MYSLÍTE VY??? -
-
Re: GossipGirl na Primě
a neni to jedno ze jich ted bude vic? v USA to zna kazdej a jak myslis ze se to tam stalo popularni?davali to v televizi,kdyby to byl nakej zahranicni serial co by si stahovali lidi na netu taky by o tom vedelo mnohem min lidi..boze...ale jinak je pravda ze v anglictine je to lepsi -
-
Re: Re: GossipGirl na Primě
ahoj já jsem viděla před chvílí 1 díl a je to BOMBA, ale tenhle seriál znám už dýl ale nějak mě nezaujal pač sem si četla o čem to je ale seriál je mnohem lepší ještě že dává v sobotu pač já mám školu do půl 2 a domůse dostanu ve tři a kyby to bávalo jako každej hozkej film brzo tak to nestíhám *1* *15* *5* -
-
Re: Re: Re: GossipGirl na Primě
těším se na další díly
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
-
-
Re: GossipGirl na Primě
V tom s tebou souhlasím a navíc sem si už na GG zvykla v angličtině takže sem dost zvědavá na dabing jestli to bude dabing jako u stmívání tak to bude děsvbgggggggggggggggggggggg -
-
Re: Re: GossipGirl na Primě
děsný sorry kočka mi přešla po klávesnici *1*
-
-
-
Chuck a Blair
Já jednoznačně fandim Chuck and Blair strašně jim to spolu sluší *4* -
GG na Prima COOL
Kdybyte někdo chtěli, aby dávali GG v TV, koukněte na stránky Prima Cool. V diskuzi pod seriály je tam vlákno na GG, tak tam něco písněte. Třeba nás vyslyší ;-) -
-
Re: GG na Prima COOL
Ahoj,nechceš sem dát odkaz,já to nemůžu najít...... -
-
Re: Re: GG na Prima COOL
jasně, je to http://www.prima-cool.cz/diskuse/18 10/gossip-girl -
-
Re: Re: Re: GG na Prima COOL
chybička se vloudila , musíte umazat tu mezeru v čísle *3*
-
-
-
-
vy vite že mě milujete
ehm to heslo je správně vy vite že mě milujete -
Serena??
Ahoj prosim vas nevite nekdo co ma Serena za mobil??Moc dekuji... *4* -
3 série
Nevíte, jak to je ze třetí sérií? Kdy bude? :) -
-
Re: 3 série
Třetí série bude v září :) -
-
Re: Re: 3 série
Dikyyy *1* *3* *14* *14*
-
-
-
Páry
Jákýmu páru fandíte?
Nate a Vanessa
Nate a Blair
Nate a Jenny
Nate a Serena
Jenny a Eric
Serena a Dan
Dan a Vanessa
Dan a Blair
Chuck a Vanessa
Chuck a Blair
Chuck a Jenny
Chuck a Serena
Serena a Gabriel
Tak co? já jsem teda CHUCK A BLAIR *14*
*7* -
-
Re: Páry
chuck a blair *14* -
chuck a blair :) nejlepší *14* *14* pak by mohl bejt nate s jenny :)) *14* -
Jednoznačně Blaire a Chuck...
Ještě sem pro Nata a Jenny-škoda, že jim to nevyšlo...:( -
Serena a Dan- bez debat.
Chuck a Blair- nepřichází v úvahu -
no ja fakt ucro
NATE A BLAIR!!!!!!!!!!!!!!!!!sou to ten nejvic nami par a slusi jim to opravdu spolu ne chucka tomu s blair vubec ne -
Souhlasim se vsemi,kdo si mysli ze by mel byt parr Blair-Chuck a Dan-Serena!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
chuck a blair..:D -
_°°°*Dan & Serena*°°_ nejvíc jim to spolu sluší . .:). .jinak ten seriál ZboŽnuju, nejlepší jaký jsem kdy viděla :) -
Chuck a Blair *14* -
♥♥♥Nate a Jenny...hodí se k sobě♥♥♥ -
jednoznačně CHUCK a BLAIR *14* *14* *14* *14* -
omg, jak by mohla bejt Jenny s Ericem když je Eric gay :D -
-
Re: Re: Páry
Ale slušelo by jim to... I když sem spíš pro Jenny a Nata... -
Může se přeorientovat ne *3*
-
-
Chuck & Blair!!! *14* *14* -
miluju pár Serena&Dan *IN LOVE* -
Ono Nate a Serena taky nejsou vůůůbec špatní *14* -
-
to teda nejsou,kurník jim by to tak slušelo *15* *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Páry
Jn takhle by to bylo nej Chuck-Blair a Serena-Nate :D -
-
Re: Re: Re: Re: Páry
přesně *1* *15* -
Re: Re: Re: Re: Páry
A Jenny Eric
-
-
-
-
nejvíc Chuck a Blair!!!!!Pak Dan a Serena ....Nate a Jenny...a kdyby tam byl Aaron tak s Vanessou........ -
moc bych si přála aby to vyšlo Natovi a Sereně!!!se k sobě nejwíííc hodí!!!jinak i CHUCK A BLAIR *15* *1*
-
-
Všechny díly sou na netu
hej já už sem viděla skoro všechny díly, je to buď na www.filmax.cz nebo na www.iserialy.sk je to anglicky s čr titulkama a jestli to budou dávat na prima cool tk to bude nadabovaný a to bude děsný :(( a druhá serie má 25 dílů a na netu je 20 ale postupně se budou přidávat ;) -
-
Re: Všechny díly sou na netu
Kdy to maj dávat na Primě cool?
-
-
gossip
ahoj, na jakém programu dávaj tento seriál? -
=)
Hele lidi,mám dotázek.Přestože jsem posedlá GG,neleze mi do hlavy jedna věc a to že:Mnoho lidí psalo na netu,že Kristen Bell(=mluvící superdrbnu)se objevila v pilotním dílu.....zkoukla jsem to proto ještě mnohokrát,ale buď jsem slepá nebo jsem ji tam prostě nikde neviděla......a kdyby tam byla ona,proč bychom řešily otázku "Kdo je Gossip Girl?" kdyby byla v pilotním díle,všechno by bylo jasné a my bychom se opět nudily..........takže závěr podle mého:někdo se spletl,nebo všude vidí Kristen Bell,nebo si dělá p*del.......kdyžtak mi napište váš názor....páč já fakt jináč nevim......xoxo -
-
Re: =)
máš pravdu kristen bell tam nebyla
-