-
vy vite že mě milujete
ehm to heslo je správně vy vite že mě milujete -
1.místo
podle me bude GG zachvili na prvnim miste protoze je to serial .A az se harry potter odvisila vsude v kinech a vsichni ho uvidej prestane je to zajimat....ale GG budou davat porad protoze je to serial *1* *1* *1* -
pí*ovina
je to podpásovka!!! radši zpívat: La la la la
La la la la
La la la la
I want you to love me, like I´m a hot guy
Keep thinkin´ of me, doin´ what you like
So boy forget about the world cuz it´s gon´ be me and you tonight
I wanna make your bed for ya, then imma make you swallow your pride
Want you to make me feel like I´m the only girl in the world
Like I´m the only one that you´ll ever love
Like I´m the only one who knows your heart
Only girl in the world...
Like I´m the only one that´s in command
Cuz I´m the only one who understands how to make you feel like a man
Want you to make me feel like I´m the only girl in the world
Like I´m the only one that you´ll ever love
Like I´m the only one who knows your heart
Only one... -
Kdo to je??
Kdo je ten chlap v tom vězení, s kterým se setká Juliet?? *7* *7* *7* -
-
Re: Kdo to je??
Ben, její bratr -
Re: Kdo to je??
4x03
-
-
dil
ahoj lidi hele kolik se odvisilalo dilu 4.serie a kdy je davaj??? *7* *5* -
-
Re: dil
a nebo ještě na kinotip.cz -
vono to ani stahovat nemusíš..je to normálně na různých stránkách se sriálama např epizoda.cz nebo třeba super-drbna.cz.ja tam na to taky normálně koukam a nemusim se zdržovat se stahováním..x) -
zatím je odvysílaných 5 dílů. V Americe bývá každé pondělí večer, takže u nás to už v úterý jde stáhnout z uloz.to a titulky si najdeš na titulky.com
-
-
cz dabing
tak český dabing mě teda hooodně moc zklamal *9* jo jasný byla jsem zvyklá na originál,ale nečekala jsem že to bude tak hrozný,doslova tragédie *9* hlas Erica je otřesnej,jak nějakej malej kluk *8* ale jinak jsem ráda,že už to konečně vysílají... *15* -
-
Re: cz dabing
Mezi námi... jestli je nějaký dabing nepovedený tak dabing Twilight, GG už je trochu lepší, ale... v originále je nejlepší -
-
Re: Re: cz dabing
ne asi! jako Twilight má úplně otřesný dabing :D
-
-
Re: cz dabing
-podle mě je strašnej hlas Erica a Super drbny........jinak jsem vcelku spokojená....bála jsem se hlavně o Chucka a Blair...ale dá se to....
-akorát občas ten překlad (xoxo-pac a pusu,pas a pusu nebo zaznamenáno) ale jde o zvyk no........
-
-
joo
tak uz sem videla 7 dil hooodne dobrej na konci to tam B s C poradne rozjeli na tom klaviru doufam ze spolu budou.na GG me nejvic bavi asi C a B oni ten serial upplne ozivej jinak by to nebylo tak dobry.*1* *1* *1* *1* -
-
Re: joo
Hej přesně...Oni tam jsou nejlepší...A jak nasebe házejí ty pohledy všeho typu od nenávistných po sexy pohledy... *1* Hej a ty jsi to teda viděla i s titulkama nebo bez? *4* -
-
Re: Re: joo
Holky na www.kinotip.cz tam to už je i s titulkama..Už jsem se koukala a na konci je to bomba..Nevíte jak se jmenuje ta pisnička na konci???jak je tam B a C na tom klavíru??
-
-
-
<3
Miluju Gossip Girls... Nej-nej *14* -
-
Re: <3
Já taky... *3* Doufám, že natočí i další řady, protože tenhle seriál je nej ! *3* *14*
-
-
Mi
ahoj lidi, netušíte, jestli teď bude někde běžet 3 řada? -
-
Re: Mi
Zatím prý ne...ale já doufám, že ji brzo odvysílají, protože na slovensku už ji prý odvysílali...! -
-
Re: Re: Mi
tak kdybys to někdy postřehla, dej mi vědět ;) -
-
Re: Re: Re: Mi
Ok...jo a prý by se to u nás mělo vysílat někdy na jaře 2011. Ale nwm jestli je to pravda...snad jo *3*
-
-
-
-
???Miley Cyrus v Gossip Girl?
poslište....ona Miley hraje v Gossip Girl nebo tam má jenom malou roli...já fakt ubec nevím :-D -
-
Re: ???Miley Cyrus v Gossip Girl?
Já si teda myslim, že se tam vůbec neobjevila. Byla tam Hillary Duff, ale Miley ne -
-
Re: Re: ???Miley Cyrus v Gossip Girl?
už jsem na to možná přišla...asi se tam objeví jako Hannah Montana. prej... *1* *1*
-
-