-
Páry
Jákýmu páru fandíte?
Nate a Vanessa
Nate a Blair
Nate a Jenny
Nate a Serena
Jenny a Eric
Serena a Dan
Dan a Vanessa
Dan a Blair
Chuck a Vanessa
Chuck a Blair
Chuck a Jenny
Chuck a Serena
Serena a Gabriel
Tak co? já jsem teda CHUCK A BLAIR *14*
*7* -
-
Re: Páry
chuck a blair *14* -
chuck a blair :) nejlepší *14* *14* pak by mohl bejt nate s jenny :)) *14* -
Jednoznačně Blaire a Chuck...
Ještě sem pro Nata a Jenny-škoda, že jim to nevyšlo...:( -
Serena a Dan- bez debat.
Chuck a Blair- nepřichází v úvahu -
no ja fakt ucro
NATE A BLAIR!!!!!!!!!!!!!!!!!sou to ten nejvic nami par a slusi jim to opravdu spolu ne chucka tomu s blair vubec ne -
Souhlasim se vsemi,kdo si mysli ze by mel byt parr Blair-Chuck a Dan-Serena!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
chuck a blair..:D -
_°°°*Dan & Serena*°°_ nejvíc jim to spolu sluší . .:). .jinak ten seriál ZboŽnuju, nejlepší jaký jsem kdy viděla :) -
Chuck a Blair *14* -
♥♥♥Nate a Jenny...hodí se k sobě♥♥♥ -
jednoznačně CHUCK a BLAIR *14* *14* *14* *14* -
omg, jak by mohla bejt Jenny s Ericem když je Eric gay :D -
-
Re: Re: Páry
Ale slušelo by jim to... I když sem spíš pro Jenny a Nata... -
Může se přeorientovat ne *3*
-
-
Chuck & Blair!!! *14* *14* -
miluju pár Serena&Dan *IN LOVE* -
Ono Nate a Serena taky nejsou vůůůbec špatní *14* -
-
to teda nejsou,kurník jim by to tak slušelo *15* *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Páry
Jn takhle by to bylo nej Chuck-Blair a Serena-Nate :D -
-
Re: Re: Re: Re: Páry
přesně *1* *15* -
Re: Re: Re: Re: Páry
A Jenny Eric
-
-
-
-
nejvíc Chuck a Blair!!!!!Pak Dan a Serena ....Nate a Jenny...a kdyby tam byl Aaron tak s Vanessou........ -
moc bych si přála aby to vyšlo Natovi a Sereně!!!se k sobě nejwíííc hodí!!!jinak i CHUCK A BLAIR *15* *1*
-
-
Naj serial
http://iserialy.sk/ na tejto stranke je anketa o naj serial zahlasujte za GG *4* -
gossip girl
Od chvíle co jsem viděla náhodou jeden díl tohoto seriálu (myslím že to byl 01x9), jsem do toho uplně zažraná, každý den si stahuju nové a nové díly na uloz.to a jsem z toh fakt nadšená. Ten seriál mě děsně baví, samé zápletky, problémy, romantika,... nej je Chuck a Blair, miluju to napětí mezi nimi. Tento seriál mě uplně pohltil, vždy když mám volnou chvíli si ho pustím. *14* *14* -
Koniec 3 serie
Bože toto nieje možné ako to skončilo Serena sa Rozišla s Natom, Chuck sa vyspal s Jenny a pokazil to ešte viac s Blair ( práve v tedy ked hu chcel požiadať o ruku) ešte ktomu ho nakonci postrelili dufam, že aspon vdaka tomu sa dajú dokopy v 4 serii. Potom Dann a Serea budu asi znovu spolu čo je super ale prišla zas Georgina ktorá je ževraj tehotná s Dannom ako to bol najväčší šok pre mna...
A ešte, že sa bude odohrávať 4 séria v Paríži može to byť super teším sa strašne ako sa to vyvynie len som smutná s toho, že sa Serena a Nate rozišli... -
-
Re: Koniec 3 serie
No podle toho co vím se asi už S a N nedají dohromady.Alespon ne na začátku 4. serie...=( -
Re: Koniec 3 serie
Chápu to správně, že bude i 4. série??? byla bych moc ráda, ten seriál je nejlepší, pořád mě překvapuje. Když si myslim, že už mě nemůže nic překvapit, tak přece...super...
A kdy tak asi bude na netu, nebo máš nějakou stránku, kde bych se o natáčení nebo o samotném seriále mohla dozvědět víc??? předem díky N -
-
Re: Re: Koniec 3 serie
No jasne, že bude aj 4 seria všetci maju podpísanú zmluvu... A je to užasný seriál :-) a nie nemám o nich stránku chcela som mať ale ledva stíham tu o PCD ale ked tak na blog.cz ich je vela napr. http://gossip-girl.blog.cz - tato je čisto o Gossip Girl a velmi rada tam chodím vždy tam je niečo zaujímavé http://madly-life.blog.cz/ aj tu na tomto blogu najdeš o Gossip Girl aj ked tam je aj vela iného... www.gilmorky.blog.cz a tu na tejto nájdeš velmi vela noviniek tu sa aspon ja vela dozviem a tiež tam velmi rada chodím... prosto ja ten serial zbožnujem... Velmi rada som mala OC Californiu ale Gossip mám ovela radšej :-)
-
-
-
Postavy
Pridajte sa do fanklubu postav z GG... -
...
Nějak sem nidko nic nepřidává :-( nenahodáme téma ? jenomže jak co :D -
-
Re: ...
jo to mas pravdu .. tedka aspon bude ten 13. dil hurrrrraaaaaaaa *14* *14* *14* *14*
-
-
GossipGirl na Primě
jak už asi víte,GG bude na Primě. Někteří jsou nadšení,ale mě osobně to docela vadí *7* . Miluju to,jsem na tom závislá a sleduju co to dá,ale předtím o GossipGirl nikdo nevěděl (nebo aspon byla menšina fanoušků) a ted pojedete v tramvaji kde bude sedět partička teen-holek s časopisem a na obálce bude Leighton Meester,Blake Lively nebo Chace Crawford a oni budou křičet: ,,OMG!!!!"*14* ..CO SI O TOM MYSLÍTE VY??? -
-
Re: GossipGirl na Primě
a neni to jedno ze jich ted bude vic? v USA to zna kazdej a jak myslis ze se to tam stalo popularni?davali to v televizi,kdyby to byl nakej zahranicni serial co by si stahovali lidi na netu taky by o tom vedelo mnohem min lidi..boze...ale jinak je pravda ze v anglictine je to lepsi -
-
Re: Re: GossipGirl na Primě
ahoj já jsem viděla před chvílí 1 díl a je to BOMBA, ale tenhle seriál znám už dýl ale nějak mě nezaujal pač sem si četla o čem to je ale seriál je mnohem lepší ještě že dává v sobotu pač já mám školu do půl 2 a domůse dostanu ve tři a kyby to bávalo jako každej hozkej film brzo tak to nestíhám *1* *15* *5* -
-
Re: Re: Re: GossipGirl na Primě
těším se na další díly
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
-
-
Re: GossipGirl na Primě
V tom s tebou souhlasím a navíc sem si už na GG zvykla v angličtině takže sem dost zvědavá na dabing jestli to bude dabing jako u stmívání tak to bude děsvbgggggggggggggggggggggg -
-
Re: Re: GossipGirl na Primě
děsný sorry kočka mi přešla po klávesnici *1*
-
-
-
kdo s kym
jaky herci s jakejma hercema chodí ve skutečnosti?????? nebo snad nikdo s nikym???? odpoved pls -
-
Re: kdo s kym
Blake Lively a Penn Badgley
Ed Westwick a Jessica Szohr
toto je všetko čo viem -
-
Re: Re: kdo s kym
Blake a Penn spolu chodi?to je super...doufam ze jim to vydrzi!!! sem ae az ted zacla divat na GG... *4* -
-
Re: Re: Re: kdo s kym
No hej chodia spolu a už dosť dlho :) a aj ja dufam že im to vydrži tvoria spolu pekný par *4* -
-
Re: Re: Re: Re: kdo s kym
no prave :) uzasny pár! chodili spolu uz pred GG? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kdo s kym
No to je ale nehodi sa mi k Jessice Szohr mohol si aj krajšiu najsť *1* -
jasny!!! *1* ae nekdy je táák sladky.... *1* děvkař... *15* -
Hej presne taký grázel *1* -
jo..je uplne moc krasny *14*
a taky se mi libi Chuckovo chovaní *1* -
Aj mne sa páči Nate *4* on je uplne zlatý *14* -
no tak at jim to vydrzi xD
jo Nate...on je ták krasny :D...
me by se libilo kdyby byl s Jenny :) -
Nie až počas natačania začali spolu chodiť *4* ale neviem prečo mne sa viac vo filme hodi Serena k Natovi ako k Dannovi *4*
-
-
-
-
Re: Re: kdo s kym
ne neni!!!! jeste lighton a a takovej jak hral toho co ho pak odvedli ti brachova natovi pritelkine !!! -
-
Re: Re: Re: kdo s kym
A ano jasne Leighton Meester a Sebastian Stan na nich som uplne zabudla *1* dik za pripomenutie *4* -
-
Re: Re: Re: Re: kdo s kym
ok !!! to je vpoho !!!!!!!!
-
-
-
-
-
C a B
Hele čatli ste, že B a C se maj rozejít?!?!?!?.... Prej kvůli Jackovi... ale toho vyřešili v posledním dílu 2. serie...já nechci aby se rozešli *9* -
-
Re: C a B
určo budou spolu...když ne, tak to bude o ničem!! -
Re: C a B
Ale oni sa potom zas dajú do kopy určite
-
-
JEnny
Nevíte někdo jestli bude ve 4. řadě ještě jenny?? -
-
Re: JEnny
Díky díky..už sem se lekla že tam nebude vůbec..mam jí totiž ze všech tam nejradši..x) -
Jenny bude v 6. díle!! Pak se vrátí v polovině řady!! -
Jenny by se tam meli objevit, ale nevim v kterem dile :) Mela by byt uplne jina povahove tak jsem zvedava :) -
Ahoj bude myslím v5 díle(nebo tak nějak) pak zase zmizí a vrátí se v půlce řady
-