-
nevííím
Prosím jak se ve skutečnosti jmenuje ta jejich hudebni skupina? -
xD
filmíkkk je úpa super *14* ti kluci sooou úpa k sežraníí *15* *14* nevííte plsky jak se menuje ta písnička co tam zpívaj??? *5* -
:-)
Ten filmík uplne nejjj ritchie je uplne nejkrasnejsi a Mason taky,jinak Gabby hraje Daniela Monet a Devon hraje Alona Tal -
Milujuuu
Jeis Richie je uplně k nakousnutí že?? Je tak strašně sladkej ... A v tomhle filmu mu to tak strašně sluší :D::D:d:d Nemáte někdo jeho adresu??? Dííky :D:d Miluju tě Ericu :D:D:D:D!!!!! *14* *14* *14* *14* -
5LR
*14* Ritchie *14* Scooter *14* Manson *14* -
víte??
hele lidi nevíte tady někdo jak se jmenujou ty dvě holky co tam hrajou hlavní roly?? -
zuper
ti kluci sou fakt boožíí k nakousnutíí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* -
Re: super
joooooooooo to je nej film a ty holky jsou fact praštěný *3* -
Supr
Hej.....tak tento film je úplně úžasnej ten Mason *14* je boží a ta písníčka no prost ě suprrrrrrrrrrrr film *3* -
Šmoulinka
Jako tenhle film je úplně správnej*1*
Taky jsme takhle zamilovaná do jednoho kluka ale je z Ameriky*1*,takže kdybych se s ním takhle potkala a ještě se s ním líbala tak jsem v 7 nebi..Prostě tenhle film je snad přesně o mě..Taky taková bláznivá fanynka*14* *14* *14* ...ale kdo neni...:p -
Ben
JJ...Jmenuje se Ben Romans... -
help
neví někdo jak se menuje ten blonďák? -
super
tohle je suuuuuuuuuuper film a ti kluci ti jsou fact goot *14* *14* *14* *1* *1* *14* -
Božíí
Ten FiLm uPáá ŽeRůů SeM sChOpNá Se Na NěJ dÍwAt 3× zA Den *14* a EriC DiLl jE UpA nÁdHerNeJ..!! NeMam SlOw♥ *14* -
Nádhera mocinky
Ahojky lidi ten filmík je nááááádhera mooooc a ten Eric taky jen škoda že žije v USA a že mu je 28 *9* *13* *4* Ale jinak ta písnička Kidnap My Heart je nnnnnáááááddddhhhheeeeeraaaaaaaa nejnejnej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* poslouchám jí moc moc často. -
Re: Písničky
ja sem to nasla na mp3hned.cz a ta pisnicka se menuje kidnap my heart *4* -
Re: Písničky
na youtube!!! -
Re: HEEJ
neni sem to cetla na netu!!skoda:( *9* -
Písničky
Ahojky prosím nevíte kde bych sehnala z toho filmu ty písničky pls, já to nemůžu najít..děkuju -
HEEJ
Hele lidi...On už Eric Dill není v kapaele the click five??? *9* *9* *9*