Přejít na výpis diskuzí

Dívčí parta

FILM 18.2.2009 
93 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: 2 dil

No jasně a já si píšu se všema herečkama a včera jsem s nima byla na latté a jsme nej kámošky.. a mimochodem mi říkaly že už dotočily 10 ale pššt nikomu to neříkejte.. *8* *8* *1* *8*
  • Infoo :D

Já čtu celou ecici DP.. musím uznat, že knížky jsou lepší než film, ale je to otázka vkusu.. Nejde mi zobrazit stránka s odkazy, nechce mi to někdo vypsat? ráda bych se na nějaké ty blogy o DP jukla ^^ Mě se nejvíc asi Líbí Messie ale i ostatní holky jsouh super :)
    nevíte, kde se dají sehnat ty speciály DP? našla jsem jen Massii a Dylan na prázdninách a to ještě k tomu na netu--
    ale dp doporučuju, je to super i film i knížky!! *14* *14*
  • mp3

caute prosim rekli byste mi název písničky jak jdou do školy? děkujy!! :):-* *14*
  • :)

Ahojte:)Takovýto filmy jako je Dívčí Parta sou Boží:)Neznáte ještě nějaký takový?Už nemám na co koukat:)Aspoň 5 názvu děkuju:):-*
  • web

Ahojky jestli hledáte nějaký informace o filmu koukněte sem : http://the-clique-story.blog.cz/ *1*
  • kikimelka

Claire+messie

ja jsem četla všechny díly dívčí party a claire se pridá k mp(modní policii) *1* ps napsala to lissi harison a da se to sehnat ve vsech knihkupectvi a knihovnach prominte za ty chybi spechala jsem *15*
  • .....

lilinka:Aj Samantha Boscarino aj Bridgit Mendler hrali v J.O.N.A.S ...

Samantha hrala v ep. 9 dievca vo vytahu a Bridgit hrala Penny v 1.diely....
  • .......

Nevie niekto co povedala Layne Massie pri tom obede ked sa Massie pohadala s kamoskami... ze Massie:no comprendes s luzri nemluvim....
  • Re: 2 dil

No jasně to ti tak věříme
  • Jo a ještě..

taky vám připadalo, že jim je tak 15 a ne 13? Dost divný.. navíc takhle chodit po škole vymóděný, tak to se maj =D Chjoo.. To je tak super *14* *3*
  • Re: uzaa

Já to umím taky *14* je to děsně cool a i v angličtině -Looser looser double looser... =D *14*
  • =DD

Máte pravdu, prvníjsem myslela, že to Vanessa Hudgens je xD Mýlím se, nebo vážně hrála v jednom díle J.O.N.A.S.?? Jinak je fakt super =D *14*
  • kikimelka

alisha

já miluju zase alishu je krásná *14*
  • Mam rada

Já mám nejraatši mesi je to pro mě vzor a dokonce jsem přesvětšila rodiče aby mi koupily k vánocům psa jako ma mesi *14* *14*
  • barusaa

Re: pls

jo je i knizka a dokonce jich je 8 ja uz je vsechny cetla a musim rict ze jsou uuuplne skveli !!!
  • pls

pls holky ona je prej i knizka jo?prodavaj to tady v cr a liberci?pls ozvete se na muj blog www.denissa-smisek.blog.cz
  • uzaa

tenhle film je supa .........mam ho i na pc porad no to cumim xD treba je tohle dobry co rikali:LoSER,LOSER DOBLE LOSER NERIKEJ NIC CHAPU JASNO VE VSEM MAM PROSTE SEM SE TO NAUCILA A KDYZ ME NEKDO BUDE STTVAT NEBOJIM SE TO POUZIT :d *14*
  • barusaa

Re: Re: Re: Re: Re: 2 dil

a kdy teda bude u nas??
  • wendy92

Re: D.P.

To se zeptej uživatele lucasam, ten je chytrák a sám si osobně píše se Samanthou co hraje Alicii... ( *1* *1* ) takže takovéto dotazy směřujte ne něho..
  • barusaa

D.P.

newi nekdo jestli se uz natocil nebo bude natacet dalsi dil??a nawic me se nejvic libila Massie *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit