-
Re: Re: 2 dil
to se nerikaaa a ona by urco taky nechtela abych to tady vykecavala promiin *3* -
Re: 2 dil
a kde si sní píšeš ? *3* -
2 dil
ahojky holkyy pisu si se Samanthou ktera hraje v divci parte Aliciu a pry v rijnu bude 2 dil ale zatim jen USa *3* -
LOVING
Já mám nejradši Aliciu .... ale jinak všecky !! *14* *14* *14* Levovi nevezmou sebou tygry a medvědy ... BOJIM ..... čau rodiče mi otobě řekli všechno hm ti mý otobě nemluví *1* *1*ale moje neeeeej BOŽE CLAIRE vYLEKALAS MĚ,NESMÍŠ SE K LIDEM TAJK PLÍŽIT *14* -
Re: Miluju ten film!
přesně dje mi mejl pošlu ti dívřčí partu na mejl mám ju stáhnutou a sleduju pořád dokola obdivuju mass a taky bych chtěla být jak ona já vím je to ulet ale s kámoškama si zakládáme něco jako modní policii já jsem mass :D jinak miluju jejich hlášky : lůzr lůzr dabl lůzr nic neříkej chápu jasno ve všem mám :**
(loser loser double loser mám to napsaný tak jak se to čte) :**
The clique foreWeR -
Miluju ten film!
Já ten film miluju...pouštím si ho na netu pořád dokola *1* strašně se mi líbí! Hlavně Massie, ta e úplně nejlepší Chtěla bych být jako ona v tom filmu. A tak strašně dobře se oblékají..no není divu, Módní policie no *14* -
Re: Jak o mě
:D presen jako jaaa *1* *1* *1* *1* -
Re: Jak o mě
pardon---jsem..já jsem :) -
Jak o mě
Jsme trochu jako Massie :) rozmazlená a bohatá :D -
titulky
nevite nekdo kde sezenu titulky?:-( nikde nejsou moc prosim jestli nekdko vite napiste...dekuji:-))) -
Huráá
Doufám že ta budou stejné herečky,ale nejspíš ee -
2.díl
dozvedela jsem se ze bude i druhy díl ,pak vam napisu kdy *14* -
Re: nevíte kde?
Na stránce isohunt.com (do vyhledávače zadáš Clique 2008 a pak si k tomu zvlášt stáhneš titulky). *4* -
Re: KDE?!
ae musis mi na mail poslat svuj mail... -
Re: nevíte kde?
to nevim,ae napis mi na mail svuj mail a poslu ti ten film prej mail...ju?? *3* -
Re: !
jn...uupe uuuzasnej film...tky doufam ze budou další...uz se moocinky mooc tesiim -
Re: KDE?!
já ti ten film zkusim poslat pres email..chces?? -
The Clique
Mam blog zamereny hlavne na The Clique, Lisi Harrison a taky Alphas - Alphas je nová série knížek od Lisi Harrison, první díl výjde v Americe 25.8.2009 ... více na mém blog www.fabulousgirl.blog.cz *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
nevíte kde?
ahojky nevíte kde stáhnout kvalitní film? Chci ho vidět ale ve videopůjčovně ho nemaj! -
SpoluAdmin!
Ahojky,kdo má rád Dívíčí Partu,a umí trošku s blogem.Koukněte se na clique-film.blog.cz a zapište se do spoluadmina *14* *14* .Budu moc ráda *14* ..Dííky *1*