-
Nejlepší film a tohle je důkaz :))
http://www.bravoweb.cz/stars/peoples-choice-awards-ovladly-hunger-games-6047 *14* *3* *14* -
Nejlepší film! Já tyhle typy filmů nikdy nemusela ale tenhle mě naprosto nadchnul. Trochu mi vadí že na osobnosech je uveden jako hry o život. V oroiginálu je tu The Hunger Games neboli Hladove hry a ne ten název na osobnostech. Ať už je to jakkoliv u mě to jsou hladové hry. Jinak se mi strašně moc líbí. A vvýběr hlavních hrdinů byl taky velmi dobrý. Velký palec nahoru *3* *14* *1*
-
Musím teda říct že dabing mě zklamal... a hodně ale i tak film na knihu nemá i když musím uznat že HG je jednen z mála filmů které si klidně znova pustím ale i tak. Pro mě byla kniha vždy lepší než film ale HG se jim povedl...
-
jeden z nejlepších filmů, jaké jsem kdy viděla *14*, asi si přečtu i knížku
-
-
Knížka je podle mě ještě lepší.
-
-
Já taky zbožnuju Hunger Games
Moje nejoblíbenější část:
-Proč to všechno děláš?
-Tak ted už tě vůbec nepustím
Moc se těším na další díly a taky si chci přečíst knížky. -
ÁÁÁ
HUNGER GAMES je nejlepší *4* *4* *4* -
Nemám ráda sci-fi filmy, ale slyšela jsem na film Hunger Games samou chválu, a tak jsem ho chtěla zhlédnout. Musím říct, že film naprosto předčil má očekávání! Zpracování bylo skvělé a námět zajímavý. Děj mě naprosto strhl! Nyní již netrpělivě očekávám další pokračování filmové série.
-
tenhle ten film je prostě cool.když se na něj dokoukám mám chut si ho pustit znova.prostě jak někteří řekli jeden z nejlepších film kam se na to hrabe avatar a další takovíhle kraviny....
-
tenhle film ma byt c kinech v ČR 22.března 2012 :D
-
cetla jsem knizku a ta by la primo uzasna a film podle ukazek bude jeste lepsi