-
The Last Song
Je to nejlepší film, a viděla jsem ho 6 krát minimálne a já jsem mohla dívat se na něj po celou dobu a neomrzelo by ma to je to podle ma Best movie z Miley Cyrus. -
-
=)
Je to česky ??? *14* -
-
Re: =)
Jo je to nadabovaný česky ale polde mě je lepší originál s titulkama *3* *1*
-
-
-
...
konecne vyrostla z hannah montana....tentok film je bozi hlavne smytny :)) vsem doporucuju *15* -
Super
Včera som kukal tento film a je super .. *4* -
-
Re: Super
Jooo tenhle film je Best *14* *14*
-
-
nejúžasnějsí
tenhle film sem videla už asi 5x a neomrzí mě..krásnej konec..velice dojemný.a proste..miley konecne ukazala ze neni jenom hannah montana..miuju jí..::D..samozdrejme z umeleckeho hlediska..:D -
-
Re: nejúžasnějsí
Je to na ulozto v češtině ?? *7* *3* -
-
Re: Re: nejúžasnějsí
Poslední píseň je na uložto -
-
Re: Re: Re: nejúžasnějsí
třeba jako s těma penězma jak je dá tý holce a ten její brácha jí koupí ty šaty fakt super sourozenci bezva film -
Re: Re: Re: nejúžasnějsí
A celý film je tam už česky nebo jen s titulkama? -
-
Je tam s titulkama, jestli je česky, nevím.
-
-
-
-
-
...
Skvělej film! I mě to rozbrečelo... *4* -
-
Re: ...
jj presne!..:)
-
-
Dabing/titulky
Na Uloz.to je to česky nebo s titulkama? Hrozně bych to chtěla vidět, ale nerada bych si stahla něco špatnýho... Jde to někde zkouknout v češtině? Předem dík za odpověď!!! *7* -
-
Re: Dabing/titulky
mno ja sem to na uloz to nenasla cesky jedine s titulkama *9* *9*
-
-
???
je to nekde česky nebo jenom s titulkama ??? -
film
Ahoj ja bych se chtela zeptat jestli ten film vysel nebo vyjde v cestine ? *7* -
film
Dnes jsem měla možnost se na tenhle film podívat :) a upřímně můžu říct že je to jeden z nejlepších filmů co sem kdy viděla :) je dobře napsaný a Miley ronnie zahrála mooc dobře :) -
-
Re: film
A kde jsi ho viděla???
-
-
The Last song
Hej lidi je to na uloz to a v kinech to nebude vyjde to rovnou na dvdčkách..A mimochodem je to ten nejužasnější film co jsem viděla...je to sice krásný ale strašlivě smutnýý..
nádhernýý