-
Re: Re: Re: :o)
Co se v tom filmu stane s tim jejím tátou?Proč byl v nemocnici? -
Re: Re: The Last Song
Majul: v kine v Americe..
Martina: sorry, cesky to nebylo.. -
Re: Re: last song
a je to s titulkama? -
Re: The Last Song
viděla si to česky?? kde? *4* -
Re: The Last Song
a kde si se na to dívala prosím odepiš *4* -
Víte
Víte to že Last song nakonec do kin u nás ani nezavítá takže to bude asi stejně jako v Polsku že rovnou vyjde DVD a buhví jestli,což myslim že by byla škoda. -
Re: ...
ono nejde o oskary bože,spoustu dobrých filmu nedostalo oscara.Tady jde o to jestli ten film zapůsobí tak jak má a zatim to plní na jedničku.Lidi ho mají radi a na konci se rozbrečí,tim pádem naznačuje že ten film umí vtáhnout do děje a že to člověk prožívá z hrdiny. -
...
vo co ze tadle sracka neziska ani jednoho oskara ?! -
Re: Re: :o)
Marcus Movie Theatre.. ale to v cechach fakt nenajdes!!!! -
Re: last song
stáhnout se to dá na ulozto.cz -
The Last Song
wow.. ted jsem videla film The Last Song... strasne smutny.. myslela jsem ze se u toho rozbrecim... ronnie na zacatku a v prubehu trochu potvora.. ale ke konci se z ni vyklube holka co dokaze pomoc a postarat se o sveho otce.. jinak moc hezkej filmik ;) -
Re: Re: Re: Re: :o)
to si to jako vazne myslis???? boze odkud jsi.. kolik ti je???? typicky cesi.. neco neznaj tak kritizujou... -
last song
Hele jentak pro info *1*
premiera v CR bude 24.6. aby ste se tady furt neptali a podobne *1*
a jeste se to fakt neda stahnoout! :D
jestli chcete navstivne me stranky sou jen o miley a urco je tam i the last song :).. tak se urco mrknete
www.mileyc-smiley.blog.cz -
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Přesně tak:) Dole v písmech se dá zvolit i angličtina i čínština i ruština,takže v Americe bydlet může *3* -
Re: Re: kino
Pokud si dobře pamatuju tak 24.6 nebo tak nějak.Ale je to už k vidění v AJ i když ve špatný kvalitě tak přesto to ujde.Kdyžtak stránka: www.iwany.blog.cz *4* -
Re: :o)
V jakym kině to dávaj? *14* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
Re: i hope you find it
Zbožňuju MILEY!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: kino
Já bych to taky táák ráda věděla kdy to bude v českých kinech...stráááášně se na to teššííím !!! Samou radostí hořím *16* -
Re: Re: Re: Re: :o)
ježiši kriste! zase nějaká 10 ti letá holka co si myslí, jak je chytrá. Já se z USA připojím bez jediného problému a psát taky můžu (na klávesnici koupené v USA).. *7* někdo si hraje na chytrýho cooo?? -
Re: Re: Re: :o)
jo jasně a já na Filipínách v Americe bydlet nemůžeš mají jinou klávesnici takže tam nemůžeš psát a i kdyby si měla notebook z česka tak by se ti to sem nepřipojilo takže asi těžko