Přejít na výpis diskuzí

Poslední píseň

FILM 9.4.2009 
169 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: :o)

Co se v tom filmu stane s tim jejím tátou?Proč byl v nemocnici?
  • nickner

Re: Re: The Last Song

Majul: v kine v Americe..

Martina: sorry, cesky to nebylo..
  • Re: Re: last song

a je to s titulkama?
  • Re: The Last Song

viděla si to česky?? kde? *4*
  • Re: The Last Song

a kde si se na to dívala prosím odepiš *4*
  • Víte

Víte to že Last song nakonec do kin u nás ani nezavítá takže to bude asi stejně jako v Polsku že rovnou vyjde DVD a buhví jestli,což myslim že by byla škoda.
  • Re: ...

ono nejde o oskary bože,spoustu dobrých filmu nedostalo oscara.Tady jde o to jestli ten film zapůsobí tak jak má a zatim to plní na jedničku.Lidi ho mají radi a na konci se rozbrečí,tim pádem naznačuje že ten film umí vtáhnout do děje a že to člověk prožívá z hrdiny.
  • beast

...

vo co ze tadle sracka neziska ani jednoho oskara ?!
  • nickner

Re: Re: :o)

Marcus Movie Theatre.. ale to v cechach fakt nenajdes!!!!
  • mmaarrkkeettaaaa

Re: last song

stáhnout se to dá na ulozto.cz
  • nickner

The Last Song

wow.. ted jsem videla film The Last Song... strasne smutny.. myslela jsem ze se u toho rozbrecim... ronnie na zacatku a v prubehu trochu potvora.. ale ke konci se z ni vyklube holka co dokaze pomoc a postarat se o sveho otce.. jinak moc hezkej filmik ;)
  • nickner

Re: Re: Re: Re: :o)

to si to jako vazne myslis???? boze odkud jsi.. kolik ti je???? typicky cesi.. neco neznaj tak kritizujou...
  • fun.miley

last song

Hele jentak pro info *1*

premiera v CR bude 24.6. aby ste se tady furt neptali a podobne *1*

a jeste se to fakt neda stahnoout! :D
    jestli chcete navstivne me stranky sou jen o miley a urco je tam i the last song :).. tak se urco mrknete
    www.mileyc-smiley.blog.cz
  • Re: Re: Re: Re: Re: :o)

Přesně tak:) Dole v písmech se dá zvolit i angličtina i čínština i ruština,takže v Americe bydlet může *3*
  • Re: Re: kino

Pokud si dobře pamatuju tak 24.6 nebo tak nějak.Ale je to už k vidění v AJ i když ve špatný kvalitě tak přesto to ujde.Kdyžtak stránka: www.iwany.blog.cz *4*
  • Re: :o)

V jakym kině to dávaj? *14* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • Re: i hope you find it

Zbožňuju MILEY!!! *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: kino

Já bych to taky táák ráda věděla kdy to bude v českých kinech...stráááášně se na to teššííím !!! Samou radostí hořím *16*
  • Re: Re: Re: Re: :o)

ježiši kriste! zase nějaká 10 ti letá holka co si myslí, jak je chytrá. Já se z USA připojím bez jediného problému a psát taky můžu (na klávesnici koupené v USA).. *7* někdo si hraje na chytrýho cooo??
  • Re: Re: Re: :o)

jo jasně a já na Filipínách v Americe bydlet nemůžeš mají jinou klávesnici takže tam nemůžeš psát a i kdyby si měla notebook z česka tak by se ti to sem nepřipojilo takže asi těžko

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit